معاون مسافری راهآهن گفت:در راستای تسهیل عملیات برگشت زائران اباعبدالله الحسین ۴ رام قطار فوقالعاده در مسیر خرمشهر – تهران راهاندازی شد.
ابوالفضل راشدی اظهار داشت: در راستای تسهیل عبور و مرور زائران اباعبدالله الحسین و کاهش ترافیک در مسیرهای برگشت زائران، راهآهن جمهوری اسلامی ایران برنامه ریزی کرده است تا قطارهای فوقالعاده در مسیر جنوب راهاندازی کند.
وی ادامه داد: در این راستا 4 رام قطار فوقالعاده بعدازظهر شنبه 22 آذرماه مصادف با اربعین حسینی و بعدازظهر روز یکشنبه 23 آذرماه زائران را از خرمشهر به تهران جابهجا میکند.
راشدی ادامه داد: این قطارها اتوبوسی بوده و متوسط ظرفیت آنها 750 نفر است.
معاون مسافری راهآهن گفت: در صورت نیاز بیشتر راهآهن جمهوری اسلامی ایران برنامه ریزی کرده که در روزهای دوشنبه و سهشنبه 24 و 25 آذرماه نیز قطار فوقالعاده از خرمشهر به تهران حرکت کند.
معاون مسافری راهآهن بیان کرد: همچنین در راستای تسهیل عبور و مرور زائران برنامهریزی شده است که 4 دستگاه ریلباس در اهواز آماده به کار باشند تا در صورت نیاز در مسیر خرمشهر – اهواز تردد کرده و زائران را جابهجا کند.