موضوعات داغ: # آلودگی هوا # ترامپ # مناطق آزاد # کشتی آزاد # پزشکیان # تورم # آینده بازار طلا # بنزین

ادامه کاهش قیمت نفت با فشار آمریکا برای توافق صلح روسیه-اوکراین

ادامه کاهش قیمت نفت با فشار آمریکا برای توافق صلح روسیه-اوکراین
قیمت نفت روز جمعه بیش از ۱ درصد کاهش یافت و سومین روز متوالی افت را ثبت کرد.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت نفت روز جمعه بیش از ۱ درصد کاهش یافت و سومین روز متوالی افت را تجربه کرد، زیرا آمریکا فشار برای دستیابی به توافق صلح میان روسیه و اوکراین را افزایش داد.

قراردادهای نفت برنت با افت ۸۳ سنت، معادل ۱.۳ درصد، به ۶۲.۵۵ دلار در هر بشکه رسید و نفت خام غرب تگزاس آمریکا نیز با کاهش ۹۲ سنت، معادل ۱.۶ درصد، به ۵۸.۰۸ دلار رسید.

با فشار واشنگتن برای طرح صلح بین اوکراین و روسیه برای پایان دادن به جنگ سه ساله و همچنین اجرایی شدن تحریم‌ها علیه تولیدکنندگان نفت روسیه، بازارها به سمت نزولی حرکت کردند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، اعلام کرد که با واشنگتن برای تدوین یک برنامه پایان جنگ همکاری خواهد کرد.

با این حال، دستیابی به توافق هنوز دور از دسترس است. تحلیلگران می‌گویند هنوز توافق برای صلح قطعی نیست چون کی‌یف بارها خواسته‌های روسیه را غیرقابل قبول دانسته است.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی