«تجارتنیوز» گزارش میدهد:
۷۳ درصد از اتوبوسهای عمومی قطر با برق کار میکنند
وزیر حملونقل قطر اعلام کرد 73 درصد اتوبوسهای عمومی برقی شدهاند و برنامه این است که تا سال 2030 ناوگان اتوبوسهای عمومی به طور کامل برقی شود.
به گزارش تجارتنیوز، وزیر حملونقل قطر اعلام کرد 73 درصد اتوبوسهای عمومی این کشور تا پایان سهماهه اول سال 2024 برقی شدهاند. این رقم قرار است تا سال 2030 به 100 درصد برسد.
جاسم بن سیف السلیتی، وزیر حملونقل قطر، گفت: «این ابتکار با هدف قرار دادن قطر در میان کشورهای برتر از نظر دستیابی به انتقال آلایندگی صفر در حملونقل مطابق با استراتژی ملی محیطزیست قطر و تغییر اقلیم است.»
به نقل از zawya، السلیطی همچنین اعلام کرد وزارت حملونقل بهزودی مرکزی تخصصی برای بازرسی و آزمایش میزان مطابقت و انطباق مشخصات خودروهای برقی با موارد تاییدشده در قطر و همچنین صدور گواهینامههای آنها ایجاد خواهد کرد. این مرکز به تحقق آرزوی قطر برای تبدیل شدن به قطب اصلی خودروهای برقی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) کمک خواهد کرد.
چند ایستگاه شارژ در سراسر قطر وجود دارد؟
السلیتی گفت: «ما میخواهیم وسایل نقلیه برقیای بسازیم که از مقررات پیروی کنند تا ایمنی و امنیت تضمین شود. قطر در حال برداشتن گامهای بلندی به سمت برقرسانی به سیستم حملونقل خود است. در حال حاضر 220 تا 300 ایستگاه شارژ خودروهای کوچک در سراسر کشور فعال است.»
او تاکید کرد قطر به توسعه سیستم حملونقل منسجم، پایدار، یکپارچه و سازگار با محیط زیست ادامه خواهد داد.
تجربه موفق قطر در رویدادهای ورزشی
السلیتی توضیح داد، این بخش حیاتی و دوستدار محیط زیست، با موفقیت یک تجربه جابهجایی ایمن را در طول جام ملتهای آسیا 2023 قطر رقم زد؛ جایی که نزدیک به 3.4 میلیون هوادار با اتوبوس جابهجا شدند و حدود 6.5 میلیون هوادار از مترو دوحه و تراموا لوسیل استفاده کردند. در طول جام جهانی فوتبال قطر 2022، حدود 18.2 میلیون نفر با مترو دوحه و تراموا لوسیل و بیش از هفت میلیون مسافر با اتوبوسهای عمومی جابهجا شدند.
وزیر حمل و نقل در پایان سخنان خود گفت هدف نهایی این وزارتخانه ارتقای سیستم حملونقل، ترویج سرمایهگذاری در این زمینه، حمایت از سایر صنایع و به جا گذاشتن میراثی برای نسلهای آینده است.
اخبار حوزه محیطزیست و تغییرات اقلیمی را در صفحه اقتصاد سبز تجارتنیوز بخوانید.
نظرات