موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # بازار سهام # قیمت طلا # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # افزایش تولید # پیش بینی قیمت دلار # پیش بینی قیمت سکه

دولت به قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان عمل نمی کند

دولت به قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان عمل نمی کند
نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: علیرغم اینکه مجلس صراحتاً قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را تصویب و منبع درآمد را تعیین کرده است ولی دولت به آن عمل نمی‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، صدیف بدری در جلسه علنی امروز ( یکشنبه ۱۵ مهر) مجلس در تذکری گفت: به نوبه خود از اقدامات مقتدرانه سپاه عزیز و نیروهای مسلح قهرمان در عملیات وعده صادق ۲ تشکر می‌کنم. انصافاً مردم عزیز ایران اسلامی از این کار مقتدرانه خیلی خوشحال شدند و پاسخ دندان شکنی به اسرائیل غاصب داده شد.

این نماینده مجلس ادامه داد: علیرغم اینکه مجلس صراحتاً قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان را تصویب کرده و محل منبع درآمد را تعیین کرده است ولی دولت به آن عمل نمی‌کند. خواهش می‌کنم که دولت محترم عنایت داشته باشد.

وی گفت: همچنین مطالبات گندمکاران و کشاورزان عزیز پرداخت نشده است. بحث مطالبات سیب‌زمینی کاران اردبیل نیز بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان است و چندین ماه است که متاسفانه دولت این مطالبات را پرداخت نکرده است. همچنین گلایه مردم عزیز از کددار نمودن نخبگان و جوانان این کشور در آزمون آموزش و پرورش جدی است. این‌ها آینده این کشور هستند و نباید اینگونه با آنان برخورد شود.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی