موضوعات داغ: # بنزین سوپر # صادرات نفت # صادرات نفت ایران # پرسپولیس # قیمت ریپل # بحران کم آبی # فولاد # کم آبی

تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال به حالت عادی بازگشت

رییس پلیس راه البرز گفت: تردد در جاده کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال با رفع اعمال ممنوعیت، به حالت عادی بازگشت.

به گزارش تجارت‌نیوز،  پیمان کرمی افزود: اجرای طرح ممنوعیت تردد بدلیل کاهش بار ترافیکی از صبح امروز آغاز شد ولی اکنون نیز تردد به صورت ۲ طرفه است.

فرمانده پلیس راه البرز به رانندگان توصیه کرد علاوه بر حفظ آرامش و رعایت نکات ایمنی، مقررات راهنمایی و رانندگی را مورد توجه قرار دهند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ به صورت شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه‌های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.

نیمی از جاده کرج – چالوس به مسافت ۱۶۰ کیلومتر در استان البرز و مابقی در استان مازندران واقع شده است.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی