به گزارش تجارت نیوز، عباس نجفی ظهر امروز در شورای قضایی استان در سالن جلسات دادگستری از بازداشت ۱۳ نفر از متهمان پرونده مسمومیت ناشی از شرب خمر و مشروبات الکلی آلوده در همدان خبر داد و افزود: به دلیل آلوده بودن این مشروبات به متانول، ۹۶ نفر در همدان دچار مسمومیت شدهاند که تاکنون متاسفانه ۱۱ نفر نیز فوتی داشتیم.
وی افزود: دستورات لازم مبنی بر رسیدگی فوری این پرونده و مجازات عاملین و شناسایی و دستگیری متهمین و سایر عوامل و توزیعکنندگان به مراجع ذیصلاح صادر شده است.
دادستان عمومی و انقلاب همدان در ادامه از بازداشت ۲۴ نفر از متهمان پرونده اخلال نظام بانکی با عنوان فروش امتیاز وام بانک رسالت همدان خبر داد و گفت: از این تعداد، سه نفر از گردانندگان اصلی این پرونده هستند.
وی افزود: تاکنون یکهزار و ۴۴۳ نفر از مالباختگان، شکایت خود را به مراجع قانونی ارائه کردهاند.
نجفی با تاکید بر اینکه تحقیقات گسترده پیرامون این موضوع در جریان است، گفت: طبق برآوردها، در این پرونده حدود ۲۸۷ میلیارد تومان از افراد کلاهبرداری صورت گرفته که البته این رقم قطعی نیست و با توجه به گستردگی تخلفات و افزایش مالباختگان، امکان افزایش این مقدار وجود دارد.
وی گفت: با همکاری پلیس امنیت اقتصادی، سوابق ثبتی، اموال و حسابهای متهمان، شناسایی، ردیابی و مسدود شده و دستور لازم به منظور تحقیقات گسترده پیرامون موضوع صادر شده که تلاش میکنیم که انشاءالله به زودی عدالت در این مورد برقرار شده و ضررهای مالباختگان جبران شود.