موضوعات داغ: # استقلال # لیگ نخبگان # لیگ نخبگان آسیا # قیمت سکه # قیمت طلا # قیمت طلا و سکه # قیمت دلار هرات # قیمت دلار سلیمانیه
پیشنهاد سردبیر : اختیارات تام به استانداران؛ وعده اقتصادی پزشکیان به نمایندگان مجلس

عراقچی: از دولتی که موردتایید مردم سوریه باشد، حمایت می کنیم

عراقچی

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات جاری در کشور سوریه گفت ایران از هر دولتی که موردتایید مردم سوریه باشد، حمایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که اخیرا به دوحه سفر کرده است، امروز (جمعه)، در گفت‌و‌گو با شبکه قطری «الجزیره» گفت: «ما از هر دولتی که مورد تایید مردم سوریه باشد و همچنین ثبات و تمامیت ارضی این کشور حمایت می‌کنیم.»

سوریه پس از سرنگونی حکومت «بشار اسد» رئیس‌جمهور پیشین این کشور طی ۲ ماه گذشته شاهد تحولات بسیاری بوده است.

«احمد الشرع» ملقب به «ابو محمد الجولانی» سرکرده شورشیان «هیئت تحریر الشام»، چهارشنبه شب، پس از گذشت حدود ۲ ماه از سرنگونی حکومت بشار اسد به عنوان رئیس دوره انتقالی در این کشور تعیین شد.

به دنبال تعیین جولانی به عنوان رئیس دوره انتقالی سوریه، ارتش و پارلمان سوریه نیز منحل شده‌اند و همچنین عمل به قانون اساسی سال ۲۰۱۲ در این کشور متوقف شده است.

وزیر خارجه ایران در بخش دیگری از اظهاراتش به اجرای توافق آتش‌بس غزه پرداخت و در این باره گفت: «تهران آماده کمک‌رسانی به فلسطینیان در نوار غزه است.»

عراقچی ادامه داد: «به مقاومت فلسطین پیروزی و بازگردانی اسرا را تبریک می‌گوییم. هفتم اکتبر، آرمان فلسطین را احیا کرد و این موضوع در منطقه و جهان به مسئله اول تبدیل شد.»

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی