به گزارش تجارتنیوز، احمد وحیدی وزیر کشور گفت: دولت حتماً برابر قانونی هم که امسال تصویب شده و در آن آمده که عزیزان فراجا باید به دوربینهای البسه مجهز شوند، حتماً به این امر کمک خواهد کرد.
وزیر کشور پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران حاضر در حیاط دولت طی درخصوص اظهارنظر اخیر فراجا درخصوص نیاز به تجهیزات لازم برای اجرای طرح نور و لزوم نیاز دولت به این مجموعه، گفت: بله دولت حتماً برابر قانونی هم که امسال تصویب شده و در قانون پیش بینی شده هم آمده که عزیزان فراجا باید به دوربینهای البسه مجهز شوند انشاءالله دولت حتماً کمک خواهد کرد.
سلام
خدا رو شکر که پشت طرح نور هستید ،کشورمون، عفت عمومی و حجاب برامون خیلی مهمه ،حجاب موضوع مهمیه و در برابر این همه سال غفلت نیاز به کاری جدی در این خصوص داریم تا امنیت و استحکام خانواده و شان زن حفظ بشه .