موضوعات داغ: # فوتبال اروپا # مهدی طارمی # پتروپالایشگاه‌ها # حجاب # کارتن خواب # استقلال # سرمربی تیم فوتبال استقلال # آینده بازار مس

جزئیات جدید از ترور قضات دیوان عالی اعلام شد

بر اساس مشاهدات عینی خبرنگار ما، ورودی‌ ساختمان دیوان عالی (کاخ دادگستری) بسته شده است و تامین امنیت محل در اختیار نیروی انتظامی است.

به گزارش تجارت نیوز، در پی ترور ۳ قاضی دیوان عالی کشور و یکی محافظان‌شان، ساختمان دیوان عالی کشور تخلیه شد.

بر اساس مشاهدات عینی، ورودی‌ ساختمان بسته شده است و تامین امنیت محل در اختیار نیروی انتظامی است.

شنیده‌ها حاکی از آن است که قاضی مقیسه و قاضی رازینی هنگام خروج از درب ابتدایی مورد سوءقصد قرار گرفته‌اند.

به گفته یکی فرماندهان نظامی در پی این حادثه چندتن از کارکنان کاخ دادگستری به دستور دادستان بازداشت شدند.

۳ آمبولانس متعلق به بهشت زهرا برای انتقال جسد شهدا و قاتل داخل حیاط پشتی دیوان مستقر شده‌اند.

خبرهای تایید نشده حاکی از آن است که ضارب آبدارچی دیوان‌عالی کشور بوده که با سلاح کلت به سمت قضات شلیک کرده است و پس از ترور اقدام به خودکشی می‌کند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی