موضوعات داغ: # باشگاه تراکتور # خلاصه بازی # لیگ قهرمانان آسیا # خلاصه بازی # فوتبال اروپا # لیگ قهرمانان اروپا # باشگاه تراکتور # لیگ قهرمانان آسیا

عرضه گوشت تنظیم بازار برای تعادل قیمت

به گفته رییس شورای تامین‌کنندگان دام افزایش قیمت دام منجر به گرانی گوشت گرم در بازار شد که با عرضه گوشت تنظیم بازار قیمت به تعادل رسید.

به گزارش تجارت‌نیوز، منصور پوریان، رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: به صورت منطقه‌ای شاهد افزایش قیمت گوشت گرم بودیم که با عرضه گوشت تنظیم بازاری و منجمد بازار به تعادل رسید و تقاضا برای گوشت گرم کاهشی شد.

وی گفت: با افزایش تولید و عرضه دام زنده در نیمه اول سال بسیاری از دامداران نگران این هستند که با ادامه دار شدن واردات، دام هایشان روی دستشان بماند. بسیاری از استان‌ها نیز اعلام کرده‌اند که با مازاد دام زنده مواجه‌اند. به نظر می رسد که با افزایش تولید دام در کشور واردات کاهش یابد، زیرا اولویت با تولید داخل است. قیمت دام زنده در کشور ما نسبت به کشورهای اطراف زیاد است و همین امر باعث شده که بازار کشورهای اطراف را از دست بدهیم.

پوریان افزود: از طرفی افزایش قیمت دام منجر به افزایش قیمت گوشت گرم در بازار داخل شده که در توان خرید مصرف کنندگان نیست و مصرف کنندگان ترجیح می‌دهند از گوشت های منجمد و وارداتی موجود در بازار که برای آنها صرفه اقتصادی بیشتری دارد، خریداری کنند.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی