مدیرکل تعرفه و ترانزیت سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای ،علت کاهش ترانزیت در سال گذشته را پایین آمدن قیمت جهانی نفت اعلام کرد.
تجارت نیوز : مدیرکل تعرفه و ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، علت کاهش ترانزیت در سال گذشته را پایین آمدن قیمت جهانی نفت اعلام کرد.
به گزارش تجارت نیوز به نقل از مهر محمدجواد عطرچیان در خصوص دلیل کاهش ترانزیت در سال گذشته، اظهار داشت: کاهش قیمت جهانی نفت عامل پایین آمدن آمار ترانزیت در سال گذشته شد و میزان ترانزیت از کشور ما را ۱۰ درصد کاهش داد.
وی با بیان اینکه کاهش نرخ سوخت موجب شد که از کشور عراق حمل و نقل کمتری به سایر کشورها انجام گیرد، گفت: سقوط قیمت نفت، صادرات کشور عراق را کاهش داد، به همین جهت ترانزیتی که باید با عبور از کشور ایران انجام میگرفت، کاهش پیدا کرد.
مدیرکل تعرفه و ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اعلام اینکه مواد سوختی، انواع ترکیبات شیمیایی و لوازم خانگی از عمده ترین کالاهای ترانزیتی در سال گذشته بودند، افزود: در مدت مشابه سال گذشته میزان ترانزیت به رقم ۱۱ میلیون و ۲۸۱ هزار تن کالا رسیده بود.
عطرچیان با بیان اینکه بیشترین حجم تردد کامیونهای حامل بار ترانزیتی را از مبدا عراق به مقصد امارات بوده است، گفت: از ۴۶۶ هزار دستگاه تعداد سفر کامیونهای حمل کننده کالاهای ترانزیتی، ۲۹۷ هزار دستگاه معادل ۶۴ درصد توسط کامیون ایرانی و مابقی توسط سایر ملیتها از کشور حمل شده است.
وی ادامه داد: از مجموع کالاهای ترانزیت شده در سال گذشته ۴میلیون و ۳۴۰ هزار تن را مواد نفتی و ۵ میلیون و ۸۹۷ هزار تن را مواد غیرنفتی تشکیل داده بود که عمدهترین بخش مواد غیرنفتی کالاهایی نظیر مواد سوختی، انواع ترکیبات شیمیایی، انواع پنبه، لوازم خانگی و مواد غذایی بوده است.