موضوعات داغ: # ترامپ # چین # روسیه # آمریکا # گروسی # پرسپولیس # استقلال # نیسان

واکنش رییس سازمان بهزیستی به کمک بی‌سابقه مردم

واکنش رییس سازمان بهزیستی به کمک بی‌سابقه مردم
رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: مردم خیر و نوع دوست کشور، امسال بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال به جامعه هدف ما کمک کردند و این میزان از مشارکت در نوع خود بی‌سابقه است.

به گزارش تجارت نیوز، سیدجواد حسینی روز پنجشنبه در جلسه شورای اجتماعی شهرستان خلخال استان اردبیل افزود: مشارکت‌های مردمی بهزیستی به حدی افزایش یافته که فقط در آستانه مهرماه امسال، مردم خیر کشور بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای تهیه امکانات کمک تحصیلی دانش آموزان مشارکت کردند.

رییس سازمان بهزیستی از افزایش ۲/۴ درصدی اعتبارات سال جاری بهزیستی نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: با تخصیص بیش از ۹۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال جاری رکورد اعتبارات بهزیستی شکسته شد.

توانمندسازی جایگزین مستمری می‌شود

وی از اجرای ۱۳ طرح جهش تحول آفرین با هدف جایگزینی توانمندسازی به جای پرداخت مستمری به مددجویان بهزیستی خبر داد و گفت: برای به صفر رساندن مددجویان پشت نوبت بهزیستی در ۲ ماه قبل تلاش کردیم و به نتیجه رسیدیم اما بار دیگر ۴۷ هزار مددجو برای پیوستن به خانواده بهزیستی در پشت نوبت قرار گرفته اند.

حسینی با اشاره به تهیه و تحویل ۹ هزار و ۵۰۰ فقره جهیزیه نوعروسان زیرپوشش بهزیستی در سال گذشته تا مهر امسال، از تهیه و تحویل چهار هزار فقره جهیزیه جدید با مشارکت بسیج در طول سال جاری خبرداد.

اختصاص ۵۵ میلیارد ریال به تجهیز ساختمان توانبخشی بهزیستی خلخال

وی با اشاره به هزینه کرد اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال از سوی دکتر عبدالحسین زاده خیر نیک اندیش و بهزیستی خلخال برای احداث ساختمان توانبخشی این شهرستان از تخصیص ۵۵ میلیارد ریال کمک اعتباری برای تجهیز این مرکز و زمینه‌سازی برای افتتاح آن تا دهه فجر امسال خبر داد.

حسینی افزایش ۱۵۰ درصدی خدمات درمانی مددجویان، اشتغال برای ۶۰ نفر مددجو، بیمه رایگان زنان سرپرست خانوار روستایی و شهرهای با جمعیت ۲۰ هزار نفر، تهیه ویلچر و امکانات معلولین، پوشش کامل افراد دارای ضایعه نخاعی برای حذف افراد پشت نوبتی‌، احداث ۱۶ واحد مسکن مددجو، تهیه امکانات تحصیلی پنج هزار دانش آموز، تهیه جهیزیه ۵۰ درصد افراد زیرپوشش، اجرای طرح مدرسه سالم ،صدور مجوز راه‌اندازی مرکز نگهداری روزانه سالمندان، کمک ۵۵ میلیارد ریالی به تجهیز مرکز آموزشی و توانبخشی معلولین ذهنی بالای ۱۴ سال مذکر و کمک به امکانات درمانگاه مرکز معلولین ذهنی مهرآفرین را از مصوبات و نتایج سفر خود به شهرستان خلخال اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، به گفته مدیرکل بهزیستی استان اردبیل: ۱۳ هزار و ۷۱۶ سالمند در این استان، زیرپوشش حمایت های سازمان بهزیستی قرار دارند و طرح جوانی جمعیت باید جدی گرفته شود.

همچنین ۱۲ درصد جمعیت استان معادل حدود ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر را سالمندان تشکیل می دهند و ۲ هزار و ۳۰۷ نفر از ۱۳ هزار و ۷۱۶ سالمند زیرپوشش بهزیستی استان علاوه بر سالمندی دارای معلولیت شدید هستند.

شهرستان خلخال در جنوب استان اردبیل واقع شده است.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی