موضوعات داغ: # ترامپ # قاچاق سوخت # هوشمندسازی # وزیر نفت # قیمت گوشت قرمز # گوشت تنظیم بازار # گوشت قرمز # کالابرگ

چرا دفتر هواپیمایی “ترکیش ایرلاین” پلمپ شد؟

دفتر هواپیمایی "ترکیش ایرلاین" در تاریخ ۱۸ تیرماه پلمپ شد؛ این دفتر فردا ۲۰ تیر ماه فک پلمپ می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز،  روز دوشنبه خبری در فضای مجازی مبنی بر پلمپ شدن دفتر هواپیمایی " ترکیش ایرلاین " منتشر شد؛  در همین راستا کسب اطلاع کرد که این خبر صحت دارد اما ماجرا به صورت کامل روایت نشده است.

ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی روز دوشنبه 18 تیر ماه به دفتر هواپیمایی "ترکیش ایرلاین" مراجعه  می‌کنند تا اخطار اولیه را درباره عدم رعایت حجاب از سوی کارکنان آن بدهند اما کارکنان این شرکت هواپیمایی با ماموران پلیس درگیر می‌شوند.

علت اصلی پلمپ "ترکیش ایرلاین" درگیری با ماموران پلیس هم بوده است؛ چرا که پلیس می‌گوید هیچ واحد صنفی را برای بار اول به دلیل عدم رعایت حجاب، پلمپ نمی‌کند و اگر قرار باشد تا یک واحد صنفی پلمپ شود حتما ماموران پلیس اخطارهای قبلی را صادر و با خود به همراه دارند.

فردا 19 تیر ماه، این دفتر هواپیمایی بازگشایی و فک پلمپ می‌شود.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی