خبر مهم:

کد مطلب: ۴۶۶۲۳۹

برنامه‌های سازمان خصوصی سازی در مورد واگذاری بنگاه‌ها

برنامه‌های سازمان خصوصی سازی در مورد واگذاری بنگاه‌ها

معاون شرکت‌ها و قیمت‌گذاری بنگاه‌های سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه ۱۳ بنگاه دیگر در قالب ETF واگذار می‌شوند، گفت: نام ۱۹۱ شرکت در فهرست واگذاری قرار دارد و قرار است ۱۵ شرکت از این لیست پس از پذیرش در بازار سرمایه و ۲۳ بنگاه زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی از طریق سه هلدینگ نیروگاهی پس از پذیرش در بازار سرمایه واگذار شوند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، ابوالقاسم شمسی جامخانه معاون شرکت‌ها و قیمت‌گذاری بنگاه‌های سازمان خصوصی سازی، درمورد برنامه سازمان خصوصی سازی جهت آماده‌سازی و واگذاری بنگاه‌ها در سال ۱۳۹۹ توضیح داد: بر اساس مصوبه اول اردیبهشت سال ۱۳۹۹ هیات واگذاری که ابلاغ شد، نام ۱۹۱ شرکت در فهرست واگذاری قرار دارد که قرار است ۱۵ شرکت از لیست یاد شده پس از پذیرش در بازار سرمایه و ۲۳ بنگاه زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی از طریق سه هلدینگ نیروگاهی پس از پذیرش در بازار سرمایه واگذار شوند.

وی با بیان اینکه ۱۳ بنگاه دیگر در قالب ETF واگذار می‌شوند، اظهار کرد: هفت شرکت نیز از قبل پذیرش داشتند و به مرور یا تدریجی و یا بلوکی عرضه می شوند. همچنین ۶۶ بنگاه که قابلیت پذیرش در بازار سرمایه را ندارند پس از قیمت‌گذاری توسط کارشناسان رسمی دادگستری و تصویب هیات واگذاری از طریق بازار سوم فرابورس عرضه می شوند و مابقی که شامل ۶۷ بنگاه می شود، پس از اصلاح ساختار و ادغام تعیین تکلیف و واگذار خواهند شد.

معاون شرکت‌ها و قیمت‌گذاری بنگاه‌های سازمان خصوصی سازی با تاکید بر اینکه این سازمان برنامه‌ای برای واگذاری بنگاهها از طریق مزایده و یا مذاکره در سازمان ندارد، گفت: همه شرکتها از طریق بازار سرمایه شامل بازار اول و دوم بورس یا اول، دوم و سوم فرابورس یا چنانچه در قالب اموال و دارایی ها باشند، از طریق بورس املاک یا کالا عرضه خواهند شد.

معاون شرکت‌ها و قیمت‌گذاری بنگاه‌های سازمان خصوصی سازی در ادامه با بیان اینکه از سال۱۳۹۲ تاکنون، سازمان خصوصی سازی عرضه اولیه نداشته است، گفت: با توجه به مصوبه هیات واگذاری و دستور وزیر امور اقتصاد و دارایی، ۱۸ شرکت که شامل سه هلدینگ تخصصی نیروگاهی می‌شود، تا آخر سال در بورس یا فرابورس عرضه اولیه خواهند شد.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    هلدینگها از طریق عرضه این شرکتها در بورس به تامین نقدینگی برای توسعه شرکتهای زیرمجموعه خود میپردازند ورود آنها به بازده بورس و عمق و رونق آن کمک میکند و سرمایه ها جذب صنایع میشود که به سوددهی بیشتر آنها منجر میشود که باز برای سوددهی سهام و ارزش بازاری آنها که در بورس هستند تاثیر مثبت دارد
    *قابل نوجه آنها که بورس را تورم زا بیفایده برای صنایع و سرتاسر سفته بازی مینامند*