به گزارش تجارتنیوز، امروز دوشنبه بیست و چهارم شهریور ماه نرخ ارز در صرافی ملی برای دومین بار اعلام شد. این در حالیست که سایت صرافی ملی دقایقی قبل از دسترس خارج شده بود.
بر این اساس قیمت دلار برای فروش در صرافی ملی، 26750 تومان اعلام شد. همچنین این صرافیها دلار را از مردم با قیمت 26700 تومان خریداری میکنند. قیمت دلار در بانک مرکزی ۴۲۰۰ تومان قیمت خورده است.
قیمت یورو نیز برای فروش در صرافی ملی 31650 تومان اعلام شده است؛ قیمت خرید یورو نیز در این صرافیها 31600 تومان است. بهای یورو در بانک مرکزی نیز 4977 تومان تعیین شده است.

ایول به مدیریت اینجوری پیش برین فاتحه
قابل توجه کسانیکه سال قبل میگفتند دلار قیمتش حدود ۷۰۰۰ تومان است
باشه دلار بده طلا بده اما بورس خوبه. وقتی داشتید ضرر میکردیت دیگه حرف از حمایت تولید نبود داشتید انتقاد میکردیت. الان هم دلال محترم سهام خودت رو ناراحت نکن و از صف فروش لذت ببر.
همش سه تومن گرون شده. با سه تومن یک دونه سیب زمینی هم نمیشه خرید. هنوز مونده تا جهش شارپی…..
تازه داره صرافی ملی خودشو گرم میکنه!
از اون جایی که دلار کم مجبورند وگرنه میره تا 100 هزار تومان
عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن
بی کس وطن غریب وطن بی نوا وطن
علی برکت الله
احتمالا نقطه بعدی برای همسان سازی دلار دولتی با بازارآزاد 30 هزار تومان خواهد بود. این هم از آخرین راهکار سوخته بانک محترم مرکزی برای کنترل بازار. این کار فقط استفاده از رانت دلار دولتی را کم می کند ولی از دغدغه و نگرانی های مردم نه تنها نمی کاهد بلکه نشان می دهد بازارساز ناچار است از قیمت بازارآزاد تبعیت کند و قدرت کنترل آن را ندارد. تنها راهکار اصلی برای کنترل بازار ارز عرضه سنگین ارز با قیمت متعادل در بازار می باشد که متاسفانه بانک مرکزی به دلیل منابع محدودی که در اختیار دارد این امکان را نخواهد داشت و بنابراین اقدام صورت گرفته فقط مهر تاییدی است بر روند افزایش قیمت ارز. علی برکت الله!
تبریک به دلالان ارز و تحریم!
علی برکت اله
اینم یه گشایش دیگه