کد مطلب: ۲۰۵۱۷۴

رشد ۵۳ درصدی پرداخت تسهیلات به بخش کشاورزی

رشد 53 درصدی پرداخت تسهیلات به بخش کشاورزی

یک مقام بانکی با بیان اینکه حدود ۲۰ هزار و ۲۸۸ فقره معادل ۱۹ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به بخش کشاورزی پرداخت شده است، اظهار داشت: این عدد سال گذشته ۱۶ هزار و ۷۲ فقره، معادل ۱۲ هزار و ۶۲۲ میلیارد ریال بوده که در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، با رشد ۵۳ درصدی در این زمینه مواجه بوده‌ایم.

یک مقام بانکی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون، ۱۹ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به بخش کشاورزی استان تهران پرداخت شده، گفت: آنفلوانزا ۳۹۰ میلیارد ریال به واحدهای مرغداری ضرر زد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، فریدون بهبهانی در نشستی خبری با بیان اینکه از ابتدای سال تا کنون، مدیریت شعب بانک عامل حوزه کشاورزی استان تهران حدود ۲۰ هزار و ۲۸۸ فقره معادل ۱۹ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به بخش کشاورزی پرداخت کرده است، اظهار داشت: این عدد سال گذشته ۱۶ هزار و ۷۲ فقره، معادل ۱۲ هزار و ۶۲۲ میلیارد ریال بوده که در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، با رشد ۵۳ درصدی در این زمینه مواجه بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه در سال‌های ۹۵ و ۹۶ تعداد ۲۲۰ فقره معادل حدود ۳ هزار و ۲۱۹ میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات به بخش کشاورزی پرداخت کردیم، تصریح کرد: نرخ سود این تسهیلات در بخش کشاورزی ۱۴ درصد و در بخش صنایع تبدیلی ۱۶ درصد بوده است.

بهبهانی با اشاره به اینکه استان تهران رتبه اول را در احداث گلخانه در کشور دارد، گفت: توسعه گلخانه‌ها و مکانیزاسیون از جمله بخش‌هایی است که دولت تاکید زیادی بر توسعه آن‌ها می‌کند. در همین راستا طی سال ۹۶ برنامه ابلاغی ما برای پرداخت اعتبار به گلخانه‌ها ۲۶۵ میلیارد ریال بوده که خوشبختانه بیش از ۳۲۷ میلیارد ریال در این زمینه اعتبار پرداخت شد به عبارتی دیگر با رشد ۱۲۴درصدی در این حوزه مواجه بودیم.

این مقام مسئول بانکی تصریح کرد: با توجه به بحران آب و افزایش جمعیت کشور تنها راه برون‌رفت از بحران آب، کشت متراکم (گلخانه‌ای) است و این تنها راهکاری است که سبب می‌شود ما قدرت رقابت با دنیا را پیدا کنیم.

وی گفت: اگر به این حوزه ورود نکنیم، میزان بهره‌وری بخش کشاورزی از تورم پایین‌تر خواهد بود و کشاورزی ما ورشکسته خواهد شد.

بهبهانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اختصاص تسهیلات ارزان‌قیمت به عشایر، افزود: ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات ارزان‌قیمت به عشایر اختصاص یافته که ۲۹ فقره معادل ۱۰ میلیارد ریال آن جذب شده و با نرخ سود ۴ درصد پرداخت می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بانک عامل حوزه کشاورزی شعب استان تهران امسال ۴۷۶ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج پرداخت کرده است، گفت: اعتبار ابلاغی ما ۴۵۷ میلیارد ریال بوده که ۴۶۷ میلیارد ریال پرداخت شده، یعنی در این زمینه ما با رشد ۱۰۵ درصدی مواجه بوده‌ایم.

به گفته بهبهانی، ۵ هزار و ۶۶ نفر در سامانه ازدواج این بانک ثبت نام کرده بودند که ۴ هزار و ۶۰۳ نفر از تسهیلات آن استفاده کرده‌اند.

وی همچنین با اشاره به اینکه ۴۲ محصول کشاورزی تحت خدمات بیمه‌ای این بانک قرار دارند، گفت: ۱۸ محصول در ارتباط با باغات، ۸ مورد در ارتباط با دام، ۷ مورد زراعی، ۷ مورد طیور، دو مورد آبزیان و همچنین در بخش منابع طبیعی، مراتع تحت پوشش بیمه‌ای ما قرار دارند.

بهبهانی ادامه داد: از سال۸۶، ۵ شرکت خدمات بیمه‌ای در استان تهران تشکیل دادیم و ۸۱ کارگزار و متخصص را در این شرکت‌ها به‌کار گرفتیم.

وی اضافه کرد: در سال ۹۶ تا کنون حق بیمه‌ای که از کشاورزان گرفته‌ایم ۱۳۴.۳ میلیارد ریال بوده در حالی‌که ۷۰۶ میلیارد ریال به آنان خسارت پرداخت شده، یعنی معادل ۵.۲ برابر به کشاورزان غرامت پرداخت کردیم.

بهبهانی با اشاره به شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان تهران با بیان اینکه براساس اعلام صندوق بیمه حدود ۴۵ واحد مرغداری دراستان تهران درگیر این بیماری شده و نزدیک به ۴ میلیون قطعه مرغ معدوم شده‌اند، گفت: مجموعه خسارت مرغداران ۳۹۰ میلیارد ریال بوده که ۳۰ درصد آن به تولیدکنندگان پرداخت شده و ۷۰ درصد مابقی را نیز امیدواریم بتوانیم تا پایان سال پرداخت کنیم.

وی افزود: ما ۳۴.۱ برابر آن‌چه حق بیمه از مرغداران دریافت کرده‌ایم، به آنان غرامت پرداخت نموده‌ایم.

منبع: مهر

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.