کد مطلب: ۶۱۰۰۲۶

عجیب‌ترین علامت ابتلا به امیکرون

عجیب‌ترین علامت ابتلا به امیکرون

اومیکرون پنجمین سویه ویروس کرونا است که به طور رسمی در ۲۸ آذر ۱۴۰۰ در ایران شناسایی شد، اما عجیب‌ترین علامت ابتلا به این سویه چیست؟

به گزارش تجارت‌نیوز ، سویه‌های مختلف کووید ۱۹ که به دلیل جهش‌های رخ داده در این ویروس بروز کرده‌اند گاهی علائم بخصوصی دارند. سویه امیکرون که به تازگی در آفریقای جنوبی مشاهده شده است نیز از این قاعده مستثنی نیست، اما عجیب‌ترین این علائم کدام است؟

آنگونه که باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز نوشته متخصصان آفریقای جنوبی می‌گویند در کنار علائم مختلف ابتلا به سویه امیکرون، یک علامت در هنگام شب فرد بیمار را درگیر می‌کند. یافته‌های دانشمندان نشان می‌دهد افراد مبتلا به سویه جدید از تعریق شدید شبانه در بستر رنج می‌برند.

تعریق شبانه اصطلاحی است که به عرق کردن شدید در طول شب اطلاق می‌شود. در این حالت حتی زمانی که فرد در یک اتاق خنک نیز می‌خوابد شاهد تعریق و خیس شدن بالش و پتوی خود است. در کنار سایر علائم رایج کرونا، دانشمندان مشاهده کرده اند که سویه امیکرون در بیماران باعث خارش گلو، بی حالی و خشکی گلو نیز می‌شود.

علائم ابتلا به امیکرون

باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی دیگر درخصوص علائم امیکرون اظهار آورده است:

علائم بیماران مبتلا به اومیکرون معمولا خفیف و ملایم است؛ سرفه، خستگی، احتماق، گرفتگی بینی و آبریزش بینی را شامل می‌شود. علائم شناسایی شده در نخستین بیماران آفریقا بدن درد، سر درد ملایم، التهاب و گلودرد بوده است.

در مبتلایان به اومیکرون تاکنون گزارشی درباره از دست رفتن حس بویایی و چشایی و پایین آمدن سطح اکسیژن خون و درگیر شدن ریه در این سویه مشاهده نشده است.

بیشتر افراد مبتلا به اومیکرون علائمی شبیه به سرماخوردگی شدید دارند، اما علائمی مثل تب یا سرفه‌های متوالی ندارند. در برخی بیماران از جمله کودکان، ضایعه پوستی مانند جوش دیده می‌شود.

مهم‌ترین ویژگی اومیکرون، انتشار به سرعت بالای آن است. شواهدی وجود دارد که اومیکرون می‌تواند بسیار مسری باشد و همچنین تا حدی آنتی بادی‌های تولید شده توسط عفونت یا واکسیناسیون را فریب دهد.

اومیکرون پنجمین سویه ویروس کرونا است که به طور رسمی در ۲۸ آذر ۱۴۰۰ در ایران شناسایی شد. راهکار پیشگیری از ابتلا به اومیکرون زدن واکسن، فاصله گذاری اجتماعی و ماسک بوده و تحقیقات مختلف نشان می‌دهد که زدن ماسک در پیشگیری از ابتلا به اومیکرون مهم‌ترین عامل است. افراد واکسینه نشده است و افراد دارای بیماری زمینه‌ای همچون دیابت یا بیماری‌های قلبی جزو افراد پرخطر هستند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    خدا بهمون رحم کنه فقط با این اوصاف مدارس رو چرا باز کردند آخه،اگه بچه های بیچاره امیکرون بگیرند چی؟کی جوابگو،بیچاره بچه های نهم و دوازدهم،باید امتحاناتشون غیرحضوری بشه اگر عدالتی وجود داره

  • S

    خدایا فقط خودت رحم کن واقعا بنده های ناسپاس داری این همه عظمت تو نعمت ها تو دیدیم ولی باز گناه گردیم. واقعا نشانه های آخر زمان هست ‌‌.اگر فکر کنیم توی این دوسال چند هزار نفر فوت کردن. فقط بگیم خدایا از این بنده هات بگذره .

  • ملودی

    سلام من روز پنج هست که با امیکرون در حال جنگ هستم تا به حال به هیچ کدوم از سویه های کرونا مبتلا نشده بودم و اولین بار هست که درگیر شدم و چون خواهرم مدرسه میرفت از اون طریق دوچار شدیم خودم دو روز اول کمر درد و بدن درد داشتم و دستم گز گز می‌کرد و ضعف شدید داشتم یعنی هر چی تو یخچال بود قورت میدادم و بازم گرسنه ام بود بو و مزه رو کامل حس میکنم شکر خدا تب خفیف داشتم در حد ۳۷.۷ که یک روز بود و رفع شد و عطسه خیلی داشتم یک شب ام لرز داشتم فقط الان که روز پنجم هستم از دیروز خارش گلو و خشکی گلو دارم انگاری گلوم کویر لوت شده و متاسفانه هیچ داروی گیاهی و شیمیایی خوبم نکرده گرفتگی بینی و صدا هم دارم کمی و فکر کنم باید دورانش بگذره تا خوب بشه من دو دوز واکسن زده بودم و نتونستم دوز سوم و بزنم مریض شدم