موضوعات داغ: # چین # پیش بینی بازارها # گوگل # قیمت سکه # آمریکا # بحران آب # پزشکیان # قیمت مصالح

فروش سهام بانک آینده از امروز آغاز شد

فروش سهام بانک آینده از امروز آغاز شد
فروش سهام بانک منحل شده آینده توسط صندوق ضمانت سپرده‌ها طبق شرایط اعلامی از امروز و با مهلت یک ماهه امکان پذیر شد.

به گزارش تجارت نیوز، فرابورس با توجه به مصوبات شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و هیئت عالی بانک مرکزی در خصوص لغو مجوز بانک آینده و آغاز فرایند گریز و اطلاعیه 21 آبان، اعلام کرد: از امروز تا دوشنبه 24 آذر، خرید سهام بانک آینده با نماد “وآیند” در بازار فرابورس توسط صندوق ضمانت سپرده‌ها براساس شرایط مندرج در اطلاعیه آغاز می شود.

بر اساس این گزارش، تقاضای فروش برای هر سهامدار حقیقی یا حقوقی به استثنای سهامداران عضو مالک واحد طبق فهرست اعلامی بانک مرکزی باید صرفا با قیمت مقطوع 895 تومان (بالاترین قیمت پایانی سهم طی یک سال منتهی به تاریخ تصویب گزیر) باشد.

ورود سفارش‌های فروش از ساعت 9 تا 14 در تمام روزهای معاملاتی امکان پذیر است و معاملات بر اساس مصوبه شورای عالی بورس در قالب معامله خارج از جلسه رسمی معاملات انجام می‌شود.

منبع: بورس پرس

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی