کد مطلب: ۵۷۰۱۱۸

گوشت به کیلویی ۱۵۰ هزار تومان رسید / قیمت گوشت در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ (فهرست قیمت)

گوشت به کیلویی ۱۵۰ هزار تومان رسید / قیمت گوشت در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ (فهرست قیمت)

انواع گوشت قرمز امروز نسبت به روز گذشته بدون تغییر خاصی عرضه شد. در این میان، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک، از اینکه گوشت کیلویی ۱۵۰ هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد گلایه کرد. 

به گزارش تجارت‌نیوز ، قیمت گوشت در بازار امروز اعلام شد.

قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در ماه مشابه سال قبل حدود ۷۴ هزار تومان و ۸۷ هزار تومان بوده است. قیمت گوشت دوباره در بازار افزایش یافت.

قیمت گوشت گوسفندی طی دو هفته اخیر حدود ۱۰ هزارتومان افزایش قیمت پیدا کرده است. آخرین تغییرات قیمت گوشت در بازار را در ادامه بخوانید ( مثلث آنلاین ).

قیمت انواع گوشت قرمز در هفدهم مرداد ۱۴۰۰ به شرح زیر است (قیمت‌ها به تومان است):

راسته با استخوان گوسفندی

۱۴۶,۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی

۱۶۸,۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه

۱۶۲,۰۰۰

ران پاک کرده گوساله

۱۶۵,۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله

۱۶۴,۰۰۰

گردن گوسفندی

۱۳۲,۰۰۰

قلوگاه گوساله

۱۴۶,۰۰۰

گردن گوساله

۱۲۶,۰۰۰

قلم گوساله

۱۵,۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۶۴,۰۰۰

سردست گوسفندی

۱۱۹,۰۰۰

ماهیچه گوساله

۱۶۲.۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۹۰,۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند

۱۲۶.۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی

۱۲۷,۰۰۰

نیم شقه ران گوسفندی

۱۳۴,۰۰۰

چرا گوشت باید کیلویی ۱۵۰ هزار تومان باشد؟

در همین رابطه، افشین صدر دادرس، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک گفت: در حال حاضر میانگین قیمت هرکیلو دام سبک زنده در بازار ۵۰ هزارتومان است و گوشت آن را می‌توان با قیمت ۱۱۰ تومان به دست مصرف کننده رساند. سوال اینجاست که چرا مصرف‌کننده باید برای خرید یک کیلو گوشت گوسفندی۱۵۰ هزارتومان هزینه کند؟

وی افزود: قیمت دام در بازار افزایش مختصری داشته ولی تا قیمت تمام شده هر راس دام پروار شده فاصله زیاد است. در حال حاضر نیز قیمت تمام شده هر کیلو دام زنده پروار شده بالای ۱۰۰ هزارتومان و میانگین قیمت آن در بازار کیلویی ۵۰ تا ۵۵ هزارتومان است. این فاصله نشان می‌دهد که دامدار دام سبک یا به طور کل ورشکسته شده و یا رو به ورشکستی است.

وی با اشاره به اینکه اگر اقدام عاجلی برای نجات دام سبک کشور و دامدار از این شرایط نشود اتفاقات بدی رخ می دهد که برای دولت جدید هزینه‌های زیادی در پی خواهد داشت، گفت: در حقیقت تعدادی از تولیدکننده‌های کشور تبدیل به مصرف‌کننده خواهند شد. یعنی افرادی که خودشان اشتغال ایجاد می‌کردند بیکار می‌شوند و دولت باید برای آنها اشتغال ایجاد کند که طبیعتا این موضوع هزینه‌بر است. همچنین اگر دام‌ها را از دست بدهیم تولید گوشت در کشور نیز کمتر می‌شود.

شرایط تغییر نکند باید گوشت وارد کنیم

به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور سال گذشته به دلیل سوءمدیریت‌ها در بانک مرکزی، وزارت صمت و جهاد کشاورزی ضربات زیادی به صنعت دام و طیور کشور وارد شد. اگر قرار باشد همین روال ادامه پیدا کند دام سبک را هم از دست خواهیم داد و بایستی به واردات گوشت بپردازیم. وارداتی که در این شرایط بحرانی اقتصادی هزینه اضافی بر دوش دولت خواهد گذاشت.

وی در ادامه گفت:چرا خرید حمایتی آغاز نمی‌شود؟ اگر دولت در شرایط فعلی دام‌دامداران را با قیمت عادلانه خریداری کند بهتر است یا مجبور شود برای واردات گوسفند ارز تخصیص دهد؟ اگر دولت اکنون هزینه کند که اشتغال دامدار حفظ شود بهتر است یا بعد از از دست رفتن اشتغال؟ چرا تصمیم قاطعی در مورد آزادسازی صادرات گرفته نمی‌شود. راهکارهای آن را به وزارت جهاد کشاورزی ارائه داده‌ایم ولی نگران این هستند اگر صادرات آزاد شود قیمت گوشت بالا رود اگرچه برای آن هم راهکار ارائه شده است.

این فعال صنعت دامپروری عنوان کرد: چرا اجازه نمی‌دهند تشکل‌های مرتبط با دام مستقیما وارد بازار شوند؟ چرا مکان‌های عرضه را برای ما فراهم نمی‌کنند؟ قیمت هرکیلو دام زنده ۵۰ هزار تومان است و گوشت آن را می‌توان با قیمت ۱۱۰ تومان به دست مصرف‌کننده رساند چرا مصرف‌کننده باید کیلویی ۱۵۰ هزارتومان پول گوشت گوسفندی بدهد؟ ( ایسنا )

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.