موضوعات داغ: # قیمت دلار # پرداخت یارانه # بارش برف # ترامپ # پیش بینی بازارها # شب یلدا # قیمت سکه # قیمت طلا
احمد میدری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با «تجارت‌نیوز»:

افزایش حقوق نباید امنیت شغلی را به خطر بیندازد/ حقوق و دستمزد همواره سالی یک بار افزایش می‌یابد

افزایش حقوق و دستمزد خواست همه است، اما دولت و واحدهای تولیدی محدودیت مالی دارند /
حقوق و دستمزد
وزیر کار درباره شرایط افزایش قیمت کالاهای اساسی که برخی مواقع در هفته رخ می‌دهد و موجب کاهش قدرت خرید مردم شده است، توضیح داد: این مسائل درست است اما با توجه به محدودیت‌های مالی که هم دولت و هم واحدهای تولیدی با آن روبرو شده‌اند، مشکلاتی وجود دارد وگرنه افزایش دستمزدها خواست همه ما است.

به گزارش تجارت نیوز، احمد میدری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز درباره اعترضات و اعتصابات کارگری و سیاست‌های حمایتی دولت با توجه به شرایط اقتصادی، عنوان کرد: درباره اعتراضات اینکه چه اعتراضاتی برای چه دلایلی با هم فرق می‌کنند. مثلا برخی اعتراضات در واحدهای تولیدی وجود دارد که به‌دلیل پرداخت نشدن به موقع حقوق بوده یا تعدیل نیروی انسانی بوده‌اند.

افزایش حقوق‌ها براساس تورم خواهد بود

او در ادامه افزود: دستمزدها در جاری سال براساس تورم افزایش پیدا کرد و در ادامه هم تلاش می‌کنیم بر همین اساس کار را ادامه دهیم.

دوشنبه ۸ دی ماه نشست مشترک نمایندگان کارگران و کارفرماها برگزار می‌شود

وزیر کار با تاکید بر اینکه مذاکرات جمعی را برای بهبود شرایط کارگران در دستورکار داریم، گفت: کمیته‌های بین کارگر و کارفرما فعال هستند و دوشنبه ۸ دی ماه هم قرار است یک نشست مشترک با نمایندگان کارگران و کارفرماها در این باره داشته باشیم.

حقوق و دستمزد سالی یک بار افزایش پیدا می‌کند / دستمزدها باید به گونه‌ای افزایش پیدا کند که آسیبی به اشتغال کارگران هم وارد نشود

میدری درباره افزایش حقوق کارگران براساس تورمی که برخی موارد به صورت ماهانه رخ می‌دهد، توضیح داد: حقوق و دستمزد سالی یک بار افزایش پیدا می‌کند. باید دستمزدها به گونه‌ای افزایش پیدا کند که آسیبی به اشتغال کارگران هم وارد نشود و کارفرما هم توان تحقق دستمزد و حفظ امنیت شغلی کارگران را داشته باشد.

حداقل مزد در کل دوران وزارت کار همیشه سالی یک بار افزایش پیدا کرده است

او با بیان اینکه دستمزد خیلی از نیروی کار که نیروی کار ماهر هستند در طول سال توسط کارفرما ترمیم می‌شود، تاکید کرد: اما حداقل مزد در کل دوران وزارت کار همیشه سالی یک بار افزایش پیدا کرده است.

با توجه به محدودیت‌های مالی که هم دولت و هم واحدهای تولیدی با آن روبرو شده‌اند، مشکلاتی وجود دارد وگرنه افزایش دستمزدها خواست همه ما است

وزیر کار همچنین درباره شرایط افزایش قیمت کالاهای اساسی که برخی مواقع در هفته رخ می‌دهد و موجب کاهش قدرت خرید مردم شده است، توضیح داد: این مسائل درست است اما با توجه به محدودیت‌های مالی که هم دولت و هم واحدهای تولیدی با آن روبرو شده‌اند، مشکلاتی وجود دارد وگرنه افزایش دستمزدها خواست همه ما است.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی