به گزارش تجارتنیوز، در دقایق ابتدایی امروز بازار سهام نماد پالایش با ثبت یک بازدهی منفی روزانه، بازدهی حدود سه ماه اخیرش هم منفی شد.
سقف خرید در نماد پالایشی یکم برای آنها که پیش از این دارا یکم را خریده بودند، سه میلیون تومان بود که حالا پس از حدود سه ماه سرمایهگذاری کسانی که این سهام دولتی را خریده بودند، این میزان به زیر سه میلیون تومان رسیده است.
تا ساعت حوالی 9 و 30 دقیقه امروز ارزش آن سبد سه میلیونی به دو میلیون و 996 هزار تومان رسیده است. در چند وقت اخیر به دلیل منفی بودن روند شاخص بورس، نماد پالایش طبق وعده اعلام شده بازگشایی نشده بود و حال به نظر میرسد حتی بازگشایی با تاخیر هم باعث نشده که سهامداران این سهم، ضرر نکنند.
آخرین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس دنبال کنید.
از این پالایشی به چه ارکانی باید شکایت کرد؟؟واقعا به کی باید شکایت کنیم؟به استانداری؟؟لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
اینجا ایرانه جای که از اعتماد مردم فقط سو هستفاده میکنن ممنونم بابت نشون دادن عملی اسلام به ما جونا
امروز قیمت پالایش شد ۶۷۰۰? روحانی مچکریم که مارو بگا دادی
این چه وضعش است هر روز پالایش یکم میا د پاین دولت دروغ گو ما سود نخواستیم پولمون برگردانید راحت صفرش کنید خودتون را راحت کنید
ما فقط به خاطر حمایت دولت پالایش خریدیم وام گرفتیم پالایش خریدیم چند ماه داریم قسط می دیم که از پالایش سود بکنیم حالا داریم ضررمی کنیم دولت باید پاسخگو باشد برای مردم اون ور دنیا زود دل می سوزونید اون وقت بیچاره مردم ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
😐 قیمتش اومد رو 8930 تومن خدایا دارن چیکار میکنن با مردم
دوستان اردیبهشت تا خرداد نماد اخابر مجاز بود و من هر وقت که خواستم بفروشم دیدم اولین کسی هستم که میرم صف فروش دست نگه میداشتیم کلی هم سود کردیم اون موقع پالایش وقتی دست حقیقیه اون هیجان ناشی بازی هم توشه . زیر خرید فروش میزنن . حقوقی ها گفتن زیر ۲۰۰۰تومن نمیفروشیم
سلام
اقای حسین فهیمی گرامی ۳۰ درصد دوم که واریز نشد.پالایشی هم که فروش نمیره پس لطفا پالایشی دوم رو عرضه نکن.
اونایی که گفتن قیمتش از خرید پایینتر نمیاد کیا بودن
مه لقا خانم
خرید چیه دوست من ۳۰ درصد تخفیف کجا الان دقیقا اون به کنار به ازای هر ده سهم یک سهم قرار بود بدن اون کجاست ۴۰ درصد درواقع الانم که رفته زیر ده تومنی که پول دادیم اینم ده درصد رسما پنجاه درصد کردن تو پاچمون
از دست دولت که زیر حرف خودش میزنه باید به کجا شکایت کنیم؟؟؟؟