موضوعات داغ: # لوازم خانگی # خوابگاه # آب نمک # صادرات نفت # پسته # خودرو # صادرات ایران # پایه حقوق

آخرین جزئیات کاغذ در 6ماه نخست سال/ افزایش قیمت نداشتیم

قیمت کاغذ نجومی شد ۱۵ مرداد ۱۴۰۱
رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا گفت: در ۶ ماه ابتدای سال جاری، کاغذ افزایش قیمتی نداشته است.

حسین میرباقری مهرآبادی رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا درباره وضعیت کاغذ و مقوا در بازار اظهار کرد: در ۶ماه ابتدای سال جاری، کاغذ افزایش قیمتی نداشته است.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی، تصریح کرد: اگر افزایش قیمت و کمبودی در کاغذ وجود داشته باشد وزارت ارشاد باید پاسخگو باشد چرا که طی رخداد‌های اخیر، در هیچ جلسه‌ای، اتحادیه کاغذ و مقوا حضور نداشته است.

مهرآبادی، با بیان اینکه قیمت کاغذ در گذشته ۱۵۵ هزار تومان بوده است، افزود: در حال حاضر قیمت کاغذ به ۱۸۰ هزار تومان رسیده است و این در حالی است که قیمت کاغذ نسبت به اجناس دیگر افزایش قیمتی نداشته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا گفت: صادرات کاغذ و مقوا در مقطعی متوقف شده بود، اما مجدد به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

مهرآبادی، با اشاره به رکود در این صنعت، گفت: امیدواریم برای رفع این بحران راه حلی در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه کاغذ در سال‌های اخیر کالایی حیاتی برای صنایع مختلف فرهنگی و اقتصادی به شمار می‌رود، گفت: متاسفانه آنطور که باید و شاید، نتوانسته‌ایم به مدیریت تولید و مصرف این کالای استراتژیک بپردازیم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی