موضوعات داغ: # مذاکرات # اجاره‌بهای مسکن # آینده بازار مسکن # افزایش قیمت طلا # قیمت دلار # استقلال # قیمت سکه # بازار سهام

آزاد راه تهران – شمال ۵ سال دیگر تکمیل می‌شود

تجارت نیوز: رئیس بنیاد مستضعفان از هزینه ۷۵۰۰ میلیارد تومانی ساخت آزادراه تهران – شمال خبر داد و گفت: ساخت آزادراه تهران – شمال تا پنج سال آینده به اتمام می‌رسد. تجارت نیوز: رئیس بنیاد مستضعفان از هزینه ۷۵۰۰ میلیارد تومانی ساخت آزادراه تهران – شمال خبر داد و گفت: ساخت آزادراه تهران – شمال […]

تجارت نیوز: رئیس بنیاد مستضعفان از هزینه ۷۵۰۰ میلیارد تومانی ساخت آزادراه تهران – شمال خبر داد و گفت: ساخت آزادراه تهران – شمال تا پنج سال آینده به اتمام می‌رسد.

تجارت نیوز: رئیس بنیاد مستضعفان از هزینه ۷۵۰۰ میلیارد تومانی ساخت آزادراه تهران – شمال خبر داد و گفت: ساخت آزادراه تهران – شمال تا پنج سال آینده به اتمام می‌رسد.
محمد سعیدی‌کیا در نشستی خبری در پاسخ به پرسش مهر در خصوص هزینه ساخت آزادراه تهران – شمال که از سوی شرکت‌های بنیاد مستضعفان در حال ساخت است، گفت: قطعه یک این آزادراه که از انتهای اتوبان آزادگان تا شهرستانک ادامه دارد، با حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال ساخت است، همچنین قطعه دو این آزادراه که تونل شرقی و غربی البرز که بزرگترین تونل کشور به شمار می‌رود، در آن در حال ساخت است، حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.
وی با اشاره به اینکه برای قطعه سه هنوز مطالعات به صورت کافی انجام نشده است، گفت: در حال حاضر یک مشاور برای قطعه سه در حال بررسی است اما پیش‌بینی ما این است که این قطعه هم از ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ میلیارد تومان هزینه داشته باشد.به گزارش مهر رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هر سه قطعه این آزادراه در مجموع بین ۷۲۰۰ تا ۷۵۰۰ میلیارد تومان هزینه ساخت دارد، اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، کل آزادراه تهران – شمال تا پنج سال آینده به پایان می‌رسد.
سعیدی‌کیا با اشاره به حضور پیمانکار چینی و پنج پیمانکار ایرانی در قطعه یک، افزود: این قطعه که بیش از ۶۰ کیلومتر مسیر را کوتاه می‌کند، در اوایل سال ۹۶ به بهره‌برداری می‌رسد.
وی با بیان اینکه پیمانکاران در قطعه دو برای ساخت تونل البرز هم مشغول کار هستند، افزود: امیدواریم تونل شرقی همزمان با این برنامه مجوز بگیرد و ساخت آن آغاز شود که برآورد ما این است مابقی قطعه دو هم تا یک سال آینده به بهره‌برداری برسد.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به ساخت قطعه سه، افزود: ساخت این قطعه بین چهار تا چهار و نیم سال زمان می‌برد و طول آن ۴۰ کیلومتر است که ساخت هر سه این قطعه‌ها با یکدیگر انجام می‌گیرد تا ظرف پنج سال آینده تمام شود.
سعیدی کیا در ادامه با اشاره به اینکه در بنیاد، اصول ۱۲ گانه ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، اساسنامه تشکیل بنیاد به اجرا می رسد، اظهارداشت: کمک به ارتقای سطح زندگی مادی و معنوی مستضعفان همراه با اداره دارایی های تحت پوشش و حضور موثر در صحنه های اقتصادی در چارچوب نظام از اهداف بنیاد مستضعفان است.
وی با بیان اینکه امسال برنامه چهارم بنیاد مستضعفان هم به پایان می رسد، افزود: ما در تدارک برنامه پنجم بنیاد مستضعفان برای دستیابی به اهداف تشکیل این بنیاد هستیم.
سعیدی کیا به توانمندسازی اجتماعی، رشد بهره وری و رقابت سالم به عنوان راه اصلی برنامه پنجم بنیاد مستضعفان اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط جدید کشور، این برنامه را در دست تهیه داریم که تا ۲ ماه دیگر به تصویب رسیده و بودجه سال ۹۵ هم نوشته شده است.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی درباره اصلاح ساختار بنیاد در جهت کاهش بروکراسی افزود: ما ۲۲ هلدینگ و ۲۰۰ شرکت داشتیم که کمیته ای از مدیران شکل گرفت و ۲۲ هلدینگ به ۱۱ هلدینگ کاهش یافت.
سعیدی کیا با اعلام اینکه حدود ۷۰ شرکت در معرض فروش، انحلال یا ادغام قرار گرفته اند، ادامه داد: تعداد شرکت‌های بنیاد به ۱۵۰ شرکت می رسد، همچنین سیاست بنیاد این است که اقداماتی را به مردم واگذار کند، به همین دلیل در حال واگذاری شرکت‌های قندی از طریق بورس و مزایده به مردم هستیم.
سعیدی کیا به مشارکت با مردم و کارآفرینان و شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و افزود: سیاست ما این است که از این شرکت‌ها حمایت کنیم و تسهیلاتی را به آنها می پردازیم.
وی در خصوص صورت‌های مالی بنیاد مستضعفان و پرداخت مالیات از سوی این بنیاد، اظهارداشت: حسابرسی ما امسال در ۳۰ شهریور برگزار شد و مانند سال‌های قبل بازرسی و به تصویب رسید. حسابرسی ما از سوی بازرسی کل کشور و سازمان حسابرسی کل کشور انجام می‌شود.
سعیدی کیا با تاکید بر اینکه بنیاد مستضعفان معاف از مالیات نیست و تاکنون تمام مالیات‌ها را پرداخت کرده است، گفت: تمام مالیات بنیاد تا پایان سال ۹۲ پرداخت شده است و ما هیچ بدهی مالیاتی نداریم.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه ما در بخش پرداخت‌های تامین اجتماعی و ایفای تعهدات شرکت‌ها بسیار متعهد هستیم، گفت: از سال ۱۳۸۴ تاکنون بنیاد مستضعفان ۳۲۰۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کرده است و هیچ یک از شرکت‌های زیرمجموعه بنیاد هم معافیت مالیاتی ندارند.
سعیدی کیا در خصوص فعالیت بنیاد در رفع محرومیت و استضعاف، اظهار داشت: ما از محرومان به صورت برنامه ای حمایت می کنیم و کار کمیته امدادی نداریم که مسئول این حمایت هم بنیاد علوی است که در این خصوص سالانه ۲۵۰ هزار دست لباس برای دانش آموزان مناطق محروم توزیع می شود.
وی با اشاره به اجرای طرح سلامت مادران باردار و تامین مسکن خانوارهای پرمعلول، ادامه داد: با همکاری بنیاد مسکن، خیرین مسکن ساز، سازمان بهزیستی و سازمان ملی زمین و مسکن، برای خانوارهایی با ۲ معلول یا بیشتر که خانه ندارند، برنامه خانه سازی داریم که تاکنون ۹ هزار خانوار شناسایی شده است که مسکن آنها تا ۳، ۴ سال آینده به اتمام می رسد.
نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی