به گزارش تجارتنیوز، براساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۱۹ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۸۴۷ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۹ میلیون و ۲۹۳ هزار و ۱۴۳ نفر نیز دُز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۲۸ میلیون و ۴۴۲ هزار و ۹۹۰ دُز رسید.
افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.
از دیروز تا امروز ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۰ هزار و ۲۷۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد که ۴ هزار و ۵۴۴ نفر از آنها بستری شدند.
همچنین مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۵۵ هزار و ۵۱۲ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۹۵ بیمار کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۰۸ هزار و ۹۸۸ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۴ میلیون ۲۶۹ هزار و ۵۰۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
۷ هزار و ۸۳۱ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و تا کنون ۲۹ میلیون و ۱۱۹ هزار و ۵۶۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
بنابراین گزارش، در حال حاضر ۳۰۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۰ شهر در وضعیت نارنجی و ۳۲ شهر در وضعیت زرد قرار دارند (ایسنا).
آمار جهانی کرونا
شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۱۸ میلیون و ۵۵۷ هزار و سه نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۵۳۳ هزار و ۹۵۵ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری نیز تأیید شده است.
همچنین ۱۹۵ میلیون و ۳۹۲ هزار و ۸۰۹ نفر از مبتلایان به کرونا تاکنون بهبود یافتهاند.
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۱ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
بر اساس آمارهای جهانی، آمریکا با بیش از ۴۰.۱ میلیون مبتلا و بیش از ۶۵۷ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
هند نیز با آمار بیش از ۳۲.۸ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کرونا در برزیل هم از ۲۰.۷ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.
همچنین پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۵۸۰ هزار و هند با بیش از ۴۳۹ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید -۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش دادهاند.
بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاعرسانی ورلداُمتر از شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری، ایران در فهرست ۱۰ کشوری که طبق گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشتهاند، در رده نهم قرار دارد (ایسنا).
آخرین اخبار کرونا را در صفحه ویروس کرونا در تجارتنیوز بخوانید.
بهتره هر کس در زمینه خودش نظر بده یک استاد بنا نمیتونه در زمینه دندانپزشکی نظر بده بگه آمپول بی حس کننده نمیخواد همونطوری دندون رو بکش
دستورات و نظرات غیرتخصصی جان یک ملت رو میگیره
با سلام و عرض ادب خدمت تجارت نیوز ضمن تشکر از زحماتتون خواهش میکنم نظراتی رو که ارسال میکنیم رو ثبت درج کنین به هیج شخص حقیقی یا حقوقی اهانت نشده است ما به آزادی عمل شما در نشر نظرات امیدواریم قدردانتون هستیم.
یه عده ای میان میگن که نمیتونم در زمینه بنزین نظر بدم چون در تخصصم نیست ولی از تصمیمی که گرفته شده حمایت میکنم ولی جالبه همین یه عده در مورد واکسن آمریکایی و انگلیسی نظر میدن میگن ورودش ممنوعه چقدر زود این یه عده تخصصشون در زمینه تولید واکسن رو گرفتن
جان آقا سلامت مهم فقط جون آقاست ،آقا سلامت باشن انگار مردم ایران سلامتن با اینکه اوضاع وخیمه با این حال واکسن آمریکایی و انگلیسی وارد نمیکنیم و از واکسن سینوفارم چینی که تائیدیه سازمان بهداشت جهانی رو نداره استفاده میکنیم ولی اینم باز مهم نیست مهم فقط جان آقاست جان آقا سلامت سر آقا سلامت
روزنامه جهان صنعت فاش کرده که علت ۱۰ برابر بیشتر شدن افراد واکسینه شده با واکسن سینوفارم بخاطر اینکه ایران واکسن درجه ی ۲ رو از چین وارد کرده ،واکسن سینوفارم هم درجه ی یک داره هم درجه ی دو قیمت واکسن درجه دو ۱۰ دلاره و قیمت واکسن درجه یک ۲۵ دلاره و اونایی که واردات واکسن رو در اختیار دارن از واکسن درجه ۲ که قیمتش ۱۰ دلاره وارد کردن واکسن سینوفارم درجه یک تائیدیه سازمان بهداشت تا مرحله دوم مطالعات بالینی انسانی رو داره ولی نتایج فاز سوم مطالعات بالینی رو به سازمان بهداشت جهانی ارائه نکرده و سازمان بهداشت جهانی تاییدش نکرده ولی واکسن سینوفارم درجه دو کلا حتی یک مرحله هم تاییدیه بهداشت جهانی رو نداره و بخاطر اینکه اونایی هم که واکسنن سینوفارم چینی رو زدن فوت شدن چون هیچ کارایی نداره و حتی یک درصد هم در برابر کرونا بدن رو ایمن نمیکنه.
چرا پول واسه ی اختلاس پیدا میشه ولی پول واسه واردات واکسن پیدا نمیشه با عقل جور در نمیاد ولی در آینده تمام این مسایل بررسی خواهد شد و دیده خواهد شد که علت اینکه مردم ایران به کام مرگ فرستاده شدن چه بود
قیمت اجناس گرون شد گفتن قیمت ها دست خداست منظورشون از خدا دلار آمریکا بود الانم همین واکسن دست همون خداست بزارین واکسن وارد بشه تا مردم اینجوری قتل عام نشن
اگه تاریخ تحریف نشه آیندگان در مورد این کشتار قضاوت خواهند کرد
گس میشه گفت ایران نسبت به جمعیت و شرایط کشور از قبیل ورود توریست به کشور رتبه اول مرگ و میر کرونا وصد البته رتبه اول رو در تعداد مبتلایان به کرونا
رو دارد…. به امیدسلامتی همه بیماران کرونایی.
با تشکر از تجارت نیوز.
تنها دلیل فوتی این همه مردم یک تصمیم نابخردانه و غیرتخصصی بود