موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # وزارت اقتصاد # بازار سرمایه # آلودگی هوا # بازار سهام # پیش بینی بورس # پیش بینی قیمت دلار # پیش بینی قیمت سکه

آیا ثبات نرخ بلیت اتوبوس ادامه خواهد داشت؟

بلیت اتوبوس نایاب شد
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری گفت: این اتحادیه از ابتدای سال تاکنون هیچ افزایش نرخی در بلیت اتوبوس ها نداشته است.

به گزارش تجارت نیوز، احمدرضا عامری با اشاره به احتمال بروز تخلفات قیمتی از سوی برخی سودجویان، اظهار داشت: در ترمینال‌های مسافربری با یک سیستم مکانیزه فروش بلیت مواجهیم که امکان تخلف را به حداقل می‌رساند، همچنین ناظرین این اتحادیه در ترمینال‌ها فعال هستند و بر نرخ بلیت‌ها نظارت دارند.

این مقام صنفی یادآور شد: سال گذشته هزینه نرخ حمل و نقل به ازای هر نفر- کیلومتر ۲ هزار و ۸۵۰ تومان بود، اما آنچه ما از مسافران دریافت می‌کنیم ۶۵۰ تومان است. امسال نیز گرچه نرخ حمل و نقل به ازای هر نفر- کیلومتر افزایش داشته، اما نرخ‌های ما همچنان ثابت مانده است.

وی، اصلاح نرخ‌ها در راستای ضربه نخوردن فعالان این صنف را لازم برشمرد، اما در عین حال یادآور شد: مشتریان ما از مردم عادی و عموما اقشار کمتر برخوردار و آسیب پذیر جامعه هستند که در تغییر نرخ‌ها باید شرایط آنان نیز لحاظ شود.

عامری با بیان اینکه همه ساله شاهد کاهش تعداد و تردد اتوبوس‌های بین شهری هستیم، تاکید کرد: دولتمردان باید در این زمینه چاره‌اندیشی کرده و حداقل امکانات را برای تردد و جابه‌جایی مردم فراهم کنند.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی