موضوعات داغ: # پزشکیان # کشتی آزاد # پیش بینی بازارها # تولید گاز # بازار گوشت # پرسپولیس # چین # ترامپ

اتحادیه اروپا از ایران می‌خواهد فوراً به میز مذاکره بازگردد

اتحادیه اروپا از ایران می‌خواهد فوراً به میز مذاکره بازگردد
اتحادیه اروپا از ایران می‌خواهد فوراً به آژانس اجازه دهد فعالیت‌های پادمانی خود را مطابق با توافقنامه پادمان‌های ان‌پی‌تی از سر بگیرد.

به گزارش تجارت نیوز، اتحادیه اروپا از اعلام توافق بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قاهره برای ازسرگیری بازرسی‌های فنی از تأسیسات هسته‌ای ایران استقبال می‌کند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: این توافق هیچ‌گونه تغییر یا اصلاحیه‌ای در توافقنامه پادمان‌های ان‌پی‌تی ایران ایجاد نمی‌کند.

اتحادیه اروپا از ایران می‌خواهد فوراً به آژانس اجازه دهد فعالیت‌های پادمانی خود را مطابق با توافقنامه پادمان‌های ان‌پی‌تی از سر بگیرد.

اجرای توافقنامه پادمان‌ها از سوی ایران تحت هیچ شرایطی قابل تعلیق نیست و قوانین ملی نمی‌توانند برای آژانس تعهد ایجاد کنند.بدون ازسرگیری کامل اجرای

پادمان‌ها در ایران، آژانس قادر به ارائه هیچ نتیجه یا تضمینی درباره برنامه هسته‌ای ایران نخواهد بود.

اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن بر تعهد خود به یافتن راه‌حلی دیپلماتیک و پایدار برای مسئله هسته‌ای ایران تأکید می‌کنند.

اتحادیه اروپا از ایران می‌خواهد فوراً به میز مذاکره بازگردد و از هرگونه اقدامی که ممکن است راه‌حل مذاکره‌شده را به خطر بیندازد، خودداری کند.

ایران باید گام‌های ملموسی بردارد تا نشان دهد در یافتن راه‌حل دیپلماتیک جدی است و به‌طور معنادار با پیشنهاد تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ تعامل کند.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی