موضوعات داغ: # قیمت دلار هرات # قیمت دلار سلیمانیه # آزادسازی سهام عدالت # سود سهام عدالت # خوراکی

احتمال ارایه لیست وزرای دولت دوزادهم در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور

حسینعلی امیری

معاون پارلمانی رییس جمهور اعلام کرد که رئیس‌جمهور تلاش دارد در روز برگزاری مراسم تحلیف، فهرست وزرا و برنامه دولت را به مجلس ارائه بدهد.

حسینعلی امیری اعلام کرد: ما تا آغاز به کار دولت جدید چند مراسم داریم؛ یکی تنفیذ حکم رئیس‌جمهور که توسط مقام معظم رهبری انجام خواهد شد و برگزارکننده این مراسم دفتر مقام معظم رهبری است، دوم؛ مراسم تحلیف رئیس‌جمهور است که طبق قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی و با حضور رئیس قوه قضاییه انجام خواهد شد که میزبان آن مجلس شورای اسلامی است و هماهنگی‌های لازم را در این زمینه انجام داده‌ایم.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی افزود: مجلس روز 14 مرداد را جهت تحلیف اعلام نموده است، پس از آن رئیس‌جمهور بر اساس قانون و آیین‌نامه داخلی مجلس باید اعضای کابینه را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند و مجلس ظرف 15 روز صلاحیت وزرای پیشنهادی را بررسی کند اما با توجه به اینکه آقای روحانی تاکید دارد دولت دوازدهم زودتر شکل گیرد و کارش را شروع کند و برای آقای رئیس‌جمهور زمان بسیار مهم است و در سال 1392 هم در روز تحلیف وزرا را به مجلس شورای اسلامی معرفی نمودند، در این دوره هم آقای دکتر روحانی تلاش دارند در روز برگزاری مراسم تحلیف، فهرست وزرا و برنامه دولت را به مجلس بدهند تا مجلس هر چه زودتر نسبت به بررسی وزرای پیشنهادی اقدام کند و دولت جدید در اسرع وقت شکل بگیرد.

وی درباره حضور زنان در کابینه جدید گفت: این یک مطالبه عمومی است و رئیس‌جمهور به توانمندی بانوان اعتقاد دارند و معتقدند نیمی از جامعه، بانوان هستند، بنابراین سه عضو کابینه از بانوان هستند که به عنوان معاون رئیس‌جمهور در دولت یازدهم حضور دارند و طبیعتا از توانمندی بانوان در سطوح مختلف مدیریتی هم در دولت دوازدهم استفاده می شود، در همین دولت ما معاون استاندار و همچنین تعدادی فرماندار خانم نیز داریم.

 

نظرات