موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها
رئیس سازمان انرژی‎های تجدیدپذیر:

اشتغال نیروگاه‌های تجدیدپذیر تا پایان دولت به ۳۰۰ هزار نفر می‌رسد

1460090969 748470 241 822060 1

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر کشور با اشاره به ظرفیت بالای نیروگاه‌های تجدید پذیر، گفت: تاکنون ۴۴ هزار شغل به صورت مستقیم و غیر مستقیم در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در سطح کشور ایجاد شده است.

سیدمحمد صادق زاده در مراسم افتتاح پست ۴۰۰.۶۳ کیلوولتی شهید سامعی یزد، با بیان این‌که توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفته است، اظهار کرد: ضریب ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور، حدود ۷۳ درصد است.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی با بیان این‌که اقلیم خشک و کویری یزد انطباق خوبی با انرژی‌های تجدیدپذیر دارد، افزود: نیروگاه‌های تجدیدپذیر مصرف آب ندارند و می‌توانند اشتغال زایی بالایی داشته باشند.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر کشور در ادامه گفت: تاکنون ۴۴ هزار شغل به صورت مستقیم و غیر مستقیم در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در سطح کشور ایجاد شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: ما امیدواریم بتوانیم تا پایان دولت ظرفیت اشتغال در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را به ۳۰۰ هزار نفر افزایش دهیم.

معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: در سال گذشته سرمایه گذاری‌های خارجی خوبی انجام شده که بستر مناسبی برای ورود تکنولوژی‌های جدید به داخل کشور ایجاد کرده است.

وی در پایان با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های بومی در توسعه کشور، گفت: تاکنون پنج خط صفحات خورشیدی در سطح کشور راه‌اندازی شده است.

 

منبع: ایسنا

نظرات