به گزارش تجارتنیوز، اصلاحات اساسنامه صندوقهای دارا یکم و پالایشی یکم به تصویب هیئت دولت رسید.
به نقل از سنا، اصلاحات اساسنامه صندوقهای سرمایهگذاری دارا یکم و پالایشی یکم به شرح ذیل در تاریخ ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۱ به تصویب هیات محترم وزیران رسید:
۱. تبدیل این صندوقها به صندوقهای سرمایهگذاری بخشی
۲. تبدیل مدیریت صندوق از مدیریت غیرفعال به فعال
۳. اضافه شدن رکن بازارگردان برای صندوقهای مزبور.
با اعمال اصلاحات اساسنامه به شرح فوق صندوق امکان تغییر پرتفوی سهام خود مطابق امیدنامه و صنعت مربوطه را خواهد داشت و بازارگردان صندوق به عنوان یک شخص حقوقی به ارکان صندوق اضافه شده و در راستای نقدشوندگی صندوق و کاهش فاصله بین nav و قیمت بازار مجاز به صدور و ابطال واحدهای سرمایهگذاری صندوقهای سرمایهگذاری دارا یکم و پالایشی یکم میباشد.
اجرایی شدن تغییرات فوق بدین صورت است که پس از ابلاغ اصلاحات مزبور توسط هیات وزیران باید رکن بازارگردان انتخاب و به تایید سازمان رسیده سپس رکن بازارگردان پیشنهادی به همراه اصلاحات اساسنامه به تصویب مجمع صندوق برسد.
ازش چیزی مونده مگه یه زمانی nav روی ۳۰ هزار بود الان دیگه دو تا سه روزم بانکی ها منفی بخورن nav میاد روی ۱۰ بعد دارا رو میگشن روی ۱۰ وسلام
از برکت چه خبر ؟ اون همه تبلیغ برای واکسن برکت و سود سازی نماد ، تبدیل شده به کوره پول سوزی سهام داران . لطفا کسانی که دم از تولید ، فروش و سود نجومی می زدند پاسخگو باشند .