کد مطلب: ۳۸۵۵۱۴

افزایش تقسیط مالیات واحدهای صنعتی مشکل‌دار به ۶۰ ماه

افزایش تقسیط مالیات واحدهای صنعتی مشکل‌دار به ۶۰ ماه

معاون امور صنایع با بیان اینکه میزان تقسیط مالیات واحدهای صنعتی که با مشکل روبه رو هستند، به ۶۰ ماه افزایش می‌یابد، گفت: سامانه جامع ساخت داخل در آینده‌ای نزدیک راه اندازی می‌شود و هر تولید در سیستم الکترونیکی ثبت می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از شاتا، فرشاد مقیمی در گردهمایی هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و جمعی از صنعتگران استان اصفهان افزود: با راه‌اندازی این سامانه بسترها برای معرفی صنایع مختلف و شناسایی توانمندی‌های صنعتی فراهم خواهد شد و تعمیق ساخت داخل را سرعت خواهد بخشید.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به راه اندازی سامانه جامع ساخت داخل در آینده‌ای نزدیک گفت: مکانیزم ساخت داخل به صورت شفاف در حال ارائه است و هر تولید در سیستم الکترونیکی ثبت می‌شود.

وی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را مسئول بررسی مشکلات واحدهای صنعتی برشمرد و گفت: با اصلاح مقررات اثر گذار نظیر قانون مالیات‌های مستقیم توانستیم قانون ماده ۱۶۷ این قانون را اصلاح کنیم و میزان تقسیط مالیات واحدهای صنعتی که با مشکل روبه رو هستند، به ۶۰ ماه افزایش یابد.

مقیمی ادامه داد: دستگاه‌های خدمات رسان مانند ادارات گاز و برق مجوز دارند در صورتی که واحدهای مشکل دار و بدهکار که با چالش روبرو هستند با حفظ تولید تا یکسال بدهی‌ها آن‌ها به تعویق می‌افتد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما در شرایطی قرار گرفتیم که نیاز به توقف قانون جدید چک در مقطع کنونی هستیم ودرحال پیگیری این موضوع هستیم.

مقیمی درخصوص مشکلات نقدینگی و اخذ تسهیلات واحدهایی که در تأمین وجه الضمان با مشکل روبه رو هستند نیز توضیح داد: پیگیر هستیم تا دارایی این واحدها مجدد ارزیابی شود و مورد قبول واقع شود. همچنین در حال بررسی مجدد قوانین بیمه، دارایی وغیره بصورت تجمیعی جهت اصلاح هستیم.

وی در ادامه خطاب به تشکل‌ها خواستار شد که پیشنهادات خود را با ارائه مستندات در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دهند تا جهت اصلاح اقدام شود.

وی گفت: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید صرفاً برای واحدهای مشکل دار نیست بلکه برای همه واحدها است حتی آن‌هایی که با ظرفیت مناسب در حال تولید هستند. باید وضعیت این واحدها نیز در ستاد مطرح و فضا برای توسعه بیشتر آن‌ها فراهم شود.

به اعتقاد مقیمی در هیچ کجای دنیا توسعه شکل نمی‌گیرد در صورتی که همه به توانمندی‌های کشورشان تکیه کنند.

معاون امور صنایع وزارت صنعت معدن و تجارت در خصوص اصلاح تعرفه نیز گفت: تعرفه هر زمان که نیاز به اصلاح باشد به شرطی که وضعیت اشتعال و تولید بیشتر بشود ان را اصلاح می‌کنیم، ولی از طرف دیگر نیز انتظار از صنعت داخلی هست تا در قیمت و کیفیت توجه ویژه داشته باشد.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    با سلام منظور از دستورالعمل مزبور این است که چنانچه مودیانی که بیش از سه سال از قطعیت مالیات آنها گذشته با عنایت به متن ماده 167 قانون مالیاتها قابل تقسیط نبوده این مدت را با توجه به دستورالعمل به5سال افزایش داده‌اند به این معنی اگر مودی 50 ماه از قطعیت گذشته باشد فقط تا ده قسط فرصت دارد تقسیط کند امیدوارم آقایانی که‌در این زمینه تخصص ندارند اظهار نطر نفرمایند