موضوعات داغ: # پاکستان # هند # بازدهی بازارها # ترامپ # بازار سهام # مصرف برق # نمایشگاه کتاب # بازارخودرو

تلاش برای افزایش کیفیت خدمات پس از فروش خودرو

تلاش برای افزایش کیفیت خدمات پس از فروش خودرو
وزارت صنعت، معدن و تجارت در برنامه راهبردی صنعت خودرو افزایش رضایتمندی مشتریان از خدمات پس از فروش خودروهای داخلی و وارداتی را هدف‌گذاری کرده است.

وزارت صنعت، معدن و تجارت اسفند ماه سال گذشته (۱۳۹۵) ویرایش دوم «برنامه راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت» را تدوین و مصوب کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، در این برنامه راهبردهای این وزارتخانه برای توسعه بخش صنعت و معدن کشور پیش‌بینی شده که بخشی از آن نیز در رابطه با «برنامه راهبردی صنعت خودرو» است.

در برنامه راهبردی صنعت خودرو راهکارهایی در زمینه توسعه و گسترش کمی و کیفی صنعت خودرو و قطعه ایران در حوزه‌های مختلف پیش‌بینی شده که از جمله آن افزایش رضایت مصرف‌کنندگان از خدمات پس از فروش خودروهای داخلی و وارداتی است.

در این زمینه در این برنامه هدف‌گذاری شده که تا سال ۱۴۰۴ شاخص رضایت مصرف‌کنندگان از خدمات پس از فروش خودرو باید به سطح ۸۲۰ امتیاز از ۱۰۰۰ امتیاز افزایش یابد.

این هدف‌گذاری در حالی است که در سال ۱۳۹۴ شاخص رضایتمندی مصرف‌کنندگان از خدمات پس از فروش خودرو برابر با ۶۸۹ امتیاز از ۱۰۰۰ امتیاز بوده است.

 

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در مرحله یک چهارم نهایی سیزدهمین دوره رقابت‌های جام‌جهانی فوتبال ساحلی از ساعت ۱۴:۳۰ به مصاف تیم ملی بلاروس رفت که در پایان این دیدار، شاگردان علی نادری با نتیجه ۴ بر ۳ برابر بلاروس شکست خوردند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند. درحالی که ۲۳ ثانیه تا پایان نیمه اول باقی مانده بود، محمد معصومی‌زاده روی پاس علی میرشکاری موفق شد گل نخست این بازی را وارد دروازه بلاروس کند تا وقت اول با برتری یک بر صفر ایران به پایان برسد. وداع تلخ تیم ملی فوتبال ساحلی از جام‌جهانی؛ ایران حریف بلاروس نشد ۶ دقیقه مانده به پایان بازی در وقت دوم، با خطای هند عباسی بلاروس صاحب ضربه پنالتی شد که ایهار بریشتسل بازی را به تساوی کشاند. در نهایت وقت دوم با تساوی یک بر یک دو تیم به پایان رسید. در شروع وقت سوم و بعد از حمله بی‌محابای بازیکنان تیم ملی ایران، ایهار بریشتسل صاحب یک موقعیت خوب شد تا خودش و بلاروس را در این بازی ۲ گله کند. چند ثانیه بعد سعید پیرامون روی بریشتسل خطا کرد تا داور به سود بلاروس پنالتی بگیرد. در ادامه سید محمد داستان با دبل سیو تماشایی خود مانع گلزنی بلاروس شد تا امیدهای ایران در این بازی زنده بماند. چند ثانیه بعد یاهور هاردزستکی با یک ضربه آکروباتیک برای سومین بار دروازه ایران را باز کرد تا بازی ۳ بر یک به سود بلاروس شود. وداع تلخ تیم ملی فوتبال ساحلی از جام‌جهانی؛ ایران حریف بلاروس نشد ۷ دقیقه مانده به پایان بازی در وقت سوم آناتولی ریباکو گل چهارم را به ثمر رساند تا کار برای شاگردان علی نادری سخت شود. ۲ دقیقه بعد معصومی‌زاده با یک ضربه آکروباتیک موفق شد برای دومین بار دروازه بلاروس را باز کند. ۳۹ ثانیه مانده به پایان وقت سوم، موحد گل سوم را وارد دروازه بلاروس کرد. بازی با همین نتیجه به پایان رسید تا ایران وداع تلخی با جام جهانی داشته باشد. گفتنی است بلاروس در مرحله نیمه‌نهایی باید به مصاف برنده دیدار ایتالیا و سنگال برود.
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی