موضوعات داغ: # عرضه کالا در بورس کالا # ارزش معاملات بورس # ارزش دلاری بورس # سهامداران بورس # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # بازار سهام # عراقچی
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

رمزارزها و دولت انگلیس/ الزام گزارش‌گیری تراکنش‌های رمزارز

انگلستان، رمزارز
دولت انگلیس از سال 2026، رمزارزها را ملزم به گزارش‌گیری جزئیات تراکنش‌های مشتریان کرد.

به گزارش تجارت نیوز، دولت انگلستان اعلام کرد شرکت‌های رمزارز این کشور باید از تاریخ یکم ژانویه ۲۰۲۶، اطلاعات مربوط به هر تراکنش مشتریان خود را جمع‌آوری و گزارش کنند. این اقدام بخشی از تلاش‌های گسترده به منظور بهبود شیوه‌های گزارش‌گیری مالیاتی در حوزه رمزارزهاست. بر اساس این اعلام، اطلاعاتی همچون نام کامل کاربر، آدرس محل سکونت و شماره شناسایی مالیاتی برای هر تراکنش باید ثبت و گزارش شود. همچنین، جزئیات مربوط به شرکت‌ها، بنیادها و نهادهای خیریه‌ای که در این پلتفرم‌ها فعالیت دارند نیز باید به این گزارش‌ها افزوده شود.

جریمه‌های سنگین در صورت رعایت نکردن قوانین

رعایت نکردن این قوانین یا گزارش‌گیری نادرست می‌تواند جریمه‌هایی به میزان حداکثر ۳۰۰ پوند انگلیس (معادل ۳۹۸.۴ دلار) به ازای هر کاربر به همراه داشته باشد. اداره درآمد و گمرک انگلستان اعلام کرده به‌زودی اطلاعات بیشتری در خصوص چگونگی رعایت این قوانین به شرکت‌ها ارائه خواهد شد. در عین حال، مقامات انگلستان به شرکت‌های رمزارز توصیه کرده‌اند که از هم‌اکنون به جمع‌آوری داده‌ها بپردازند تا آمادگی کافی برای رعایت این دستورالعمل‌ها را داشته باشند.

تقویت شفافیت در گزارش‌گیری مالیاتی

این قاعده جدید بخشی از ادغام انگلستان با چارچوب گزارش‌گیری دارایی‌های رمزارز سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) است که هدف آن بهبود شفافیت در گزارش‌گیری مالیاتی رمزارزهاست.

تغییرات اخیر نشان‌دهنده عزم دولت انگلستان برای ایجاد یک چارچوب نظارتی قوی‌تر به منظور حمایت از رشد صنعت و تضمین حفاظت از مصرف‌کننده است. ریشل ریوز، وزیر خزانه‌داری انگلستان، در این خصوص گفت: «اعلام امروز یک پیام واضح ارسال می‌کند: بریتانیا برای کسب و کار باز است، اما به کلاهبرداری، سوءاستفاده و بی‌ثباتی نه می‌گوید.»

رویکرد متفاوت انگلستان در مقایسه با اتحادیه اروپا

رویکرد انگلستان در یکپارچه‌سازی قوانین رمزارز با چارچوب مالیاتی موجود خود، با رویکرد اتحادیه اروپا که سال گذشته چارچوب جدیدی به نام «قوانین بازار در دارایی‌های رمزارز» (MiCA) معرفی کرد متفاوت است. بر اساس اطلاعات ارائه‌شده از سوی «ائتلاف رمزارز MiCA»، یکی از تفاوت‌های کلیدی این است که انگلستان به ناشران استیبل‌کوین‌های خارجی اجازه می‌دهد بدون نیاز به ثبت‌نام در این کشور فعالیت کنند.

همچنین، در مقایسه با رویکرد اتحادیه اروپا، هیچ محدودیتی برای حجم استیبل‌کوین‌ها وجود نخواهد داشت، در حالی که اتحادیه اروپا ممکن است کنترل‌هایی برای ناشران استیبل‌کوین به منظور مدیریت ریسک‌های سیستمیک وضع کند.

اخبار حوزه رمزارزها را در صفحه ارز دیجیتال تجارت‌نیوز بخوانید.

سلب مسئولیت: همان‌طور که بر همگان روشن است، ورود به معاملات در هر نوع بازاری نیازمند دانش و تجربه‌ کافی است. تجارت‌نیوز این گزارش را تنها به منظور تحلیل داده‌ها و اخبار مربوطه تهیه کرده و این مجموعه هیچ‌گونه پیشنهادی برای هر نوع معامله‌ای به خوانندگان محترم ارائه نمی‌دهد.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی