موضوعات داغ: # بازار سهام # بحران آب # استقلال # قیمت سکه # قیمت طلا # خشکسالی # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی
هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، در پاسخ به سوال اختصاصی «تجارت‌نیوز»:

ایرادات درباره مصوبه نیروهای شرکتی مربوط به هیات عالی نظارت مجمع تشخیص است نه شورای نگهبان + ویدئو

هادی طحان نظیف
سخنگوی شورای نگهبان گفت: نسبت به مصوبه مربوط به تعدیل وضعیت نیروهای شرکتی، شورای نگهبان اساسا به این مصوبه ایراد و ابهامی نداشته است و این مورد را هم بارها اعلام کرده‌ایم.

به گزارش تجارت نیوز، هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، امروز شنبه 17 آبان 1404 در نشست خبری خود با خبرنگاران به سوال خبرنگار تجارت‌نیوز پاسخ داد که مشروح سوالات تجارت‌نیوز و پاسخ طحان نظیف را در ادامه می‌خوانید.

شورای نگهبان درباره مصوبه وضعیت نیروهای شرکتی ایهام و ابهامی نداشته است

*با توجه به اینکه بحث ساماندهی نیروهای شرکتی بار دیگر در کمیسیون اجتماعی مجلس به جریان افتاده است و این طرح پیش از این به شورای نگهبان ارجاع شده و پس از آن هم در مجمع تشخیص مصلحت نظام به سرانجام نرسیده، آیا مجلس می‌تواند بار دیگر به بررسی آن بپردازد؟ ایرادات و ابهامات احتمالی شورای نگهبان درباره این طرح چه مواردی بوده؟ هماهنگی‌های مجددی برای بررسی آن با شورای نگهبان انجام شده است؟ شورای نگهبان برای حل مشکل نیروهای شرکتی و اینکه مجلس بتواند این موضوع را حل و فصل کند چه پیشنهاداتی دارد؟

نسبت به مصوبه مربوط به تعدیل وضعیت نیروهای شرکتی، شورای نگهبان اساسا به این مصوبه ایراد و ابهامی نداشته است و این مورد را هم بارها اعلام کرده‌ایم.

البته در مراحل اول ایرادات و ابهاماتی وجود داشت که در رفت‌وآمدها این مسائل حل شد. ایرادات و ابهاماتی که نسبت به این مصوبه وجود دارد، ایرادات و ابهامات هیات عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام است نه شورای نگهبان. حتی علت ارسال این طرح از سوی مجلس به مجمع تشخیص مصلحت نظام هم، اصرار مجلس نسبت به ایرادات هیات عالی نظارت است و در مجمع هم این مساله به جایی نرسید. این موضوع هم‌اکنون در اختیار مجلس است و این‌که متن جدیدی قرار است نوشته شود من در جریان نیستم.

امیدوارم مشکل نیروهای شرکتی هر چه سریع‌تر حل شود

جمع کثیری از عزیزان درگیر این موضوع هستند و طبیعتا نمایندگان آنها هم در مجلس این موضوع را پیگیری می‌کنند. لذا با توجه به این‌که شورای نگهبان ایراد یا ابهامی نسبت به این موضوع نداشته من نمی‌توانم درباره سایر مسائل اظهارنظر کنم. اما امیدوارم مشکل نیروهای شرکتی هر چه سریع‌تر حل شود چون مکرر به ما مراجعه می‌کنند، تماس می‌گیرند، نامه می‌دهند و ما در این چند سال با این موضوع خیلی مواجه بوده‌ایم.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی