کد مطلب: ۶۳۵۹۸۵

بازدیدهای سرزده رییس جمهور در استان مازندران

بازدیدهای سرزده رییس جمهور در استان مازندران

‌رئیس جمهور در ادامه بازدیدهای سرزده خود در سفر استانی به مازندران،‌ به پایانه صادراتی کشاورزی مازندران و به محل در حال احداث نیروگاه زباله‌سوز ساری رفت و در جریان فعالیت این مراکز قرار گرفت.

به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از تسنیم ، رییس جمهور در صبح امروز در هفدهمین سفر استانی به مازندران رفت تا از نزدیک ضمن بازدید از ‌طرح‌ها و پروژه‌های صنعتی و عمرانی و زیربنایی این استان، دیداری با اقشار مختلف مردم، نخبگان ایثارگران و خانواده شهدا داشته باشد و در پایان با حضور در شورای اداری و نشست خبری به تشریح مصوبات این سفر بپردازد.

وی در بازدید از امکانات، تاسیسات و تجهیزات شرکت روماک‌گستر پارس بر لزوم راه‌اندازی مراکز پیشرفته بسته بندی و نگهداری محصولات باغی در مناطق مختلف کشور به ویژه‌ استان‌هایی که قطب کشاورزی هستند تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین خواستار تلاش برای بومی‌سازی دانش فراوری، آزمایش و بسته بندی پیشرفته محصولات کشاورزی شد.

خطوط تولیدی این واحد مطابق بروزترین استاندارد‌های بین المللی طراحی و ساخته شده است. این مرکز مجهز به آزمایشگاه‌های تخصصی بوده و از امکان اسکن و عکس برداری سه بعدی برای سنجش کیفیت داخلی محصول، شناسایی و ردیابی محصولات بسته بندی شده، تشخیص صدمات محیطی میوه جات، توزین میوه به صورت دقیق و با سرعت بالا و اندازه گیری ابعاد انواع محصولات برای عرضه به بازار‌های جهانی است.

این مجموعه همچنین دارای سالن‌های بسته‌بندی، آماده‌سازی، بار انداز، آزمایشگاه، تونل انجماد، بسته‌بندی و سردخانه‌های زیر صفر درجه است.
سالن‌های سردخانه و انجماد این مرکز، قابلیت نگهداری هزاران تن محصول کشاورزی، سبزی و صیفی دارد و از این روی از نقش مهمی در تنظیم بازار محصولات کشاورزی و باغی برخوردار است.

به منظور اصلاح نظام توزیع و تنظیم بازار محصولات کشاورزی و ایجاد و معرفی برند ایرانی برای محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی، مرکز لجستیک و پایانه صادرات محصولات کشاورزی روماک گستر پارس، در زمینی به مساحت ۳۱ هکتار و با داشتن ۷۸ هزار متر مربع سالن های مجهز برای آماده سازی و بسته بندی، رنگ آوری، آزمایشگاه، واحد IQF، نمایشگاه و سایر خدمات پنجره واحد تجاری و به ظرفیت سالانه ۳۳۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی به بهره برداری رسیده است.

این مرکز در فاز اول با امکان تهیه و آماده سازی ۱۳۰ هزار تن کالا و ارسال به صورت انبوه، مستمر و تحت پوشش یک برند، ظرفیت نگهداری و ذخیره سازی ۹۰ هزار تن انواع میوه، سبزی، گوشت، مرغ و سایر محصولات کشاورزی را داراست.

بانک کشاورزی بازوی اجرایی جهش تولید در کشور و منبع اصلی تامین سرمایه در بخش کشاورزی، سهم بسزایی در احداث چنین مجموعه‌ای عظیم و افتخارآفرینی داشته است که به اشتغالزایی ۳۰۰ نفر به طور مستقیم و با تکمیل این طرح ۱۵۰۰۰ نفر به طور غیر مستقیم کمک کرده است.

1400122013514597424943694 1

‌رئیس جمهور در ادامه بازدیدهای سرزده خود در سفر استانی به مازندران،‌ از محل در حال احداث نیروگاه زباله‌سوز ساری بازید کرد و در جریان وضعیت ساخت این نیروگاه قرار گرفت و پیگیر زمان افتتاح نیروگاه شد که پس از توضیحات مسئولان مربوطه آیت‌الله رئیسی از استاندار مازندران خوا‌ست ‌تا ۶ ماه آینده تاسیسات و ابنیه نیروگاه زباله‌سوز ساخته و تکمیل شود.

وی با ابراز تأسف از تأخیر چندین ساله در تکمیل و راه‌اندازی این مجموعه نیروگاهی مهم که از ظرفیت تولید سالانه ۳۰ هزار مگاوات برق برخوردار است، اظهار داشت: مردم نباید گرفتار و معطل طرح‌ها و پروژه‌هایی باشند که اعتبار و راهکار تکمیل آنها وجود دارد و لازم است با همت و اراده مضاعف نسبت به تکمیل اینگونه طرح‌ها اقدام شود.

رئیس جمهور پسماند را از مشکلات استان‌های مختلف به ویژه استان مازندران دانست و گفت: راه‌اندازی و تکمیل طرح‌ها و پروژه‌های مربوط به پسماند که با زندگی روزمره مردم ارتباط دارد نباید دچار تأخیر شود چرا که موجب مشقت و اذیت مردم می‌شود.

‌رئیسی همچنین معاون اول را مامور کرد قبل از پایان سال موضوعات مربوط به زباله‌سوزها را سروسامان دهد.

رئیس جمهور با بیان اینکه تکمیل این نیروگاه از مطالبات به حق مردم استان مازندران است، اظهار داشت: قطعا تا پایان سال نشستی با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار و ‌برای تامین اعتبار این پروژه فکری شود.‌

معضلات جمع آوری دفن زباله که پیامدهایی از جمله آلودگی زیست محیطی، تنشهای سیاسی، اجتماعی و اعمال هزینه های گزافی برای شهرداری ها دارد. نگاه مدیران کشوری و استانی ازجمله شهرداری ساری به جای تبدیل زباله به کمپوست، به سمت تبدیل زباله به انرژی (برق) معطوف گردیده و در همین راستا قرارداد احداث یک نیروگاه زباله سوز با ظرفیت روزانه ۴۵۰ تن در شهر ساری منعقد شده است. از مهمترین مزایای زباله سوز می توان به مساحت کم مورد نیاز، عدم وابستگی به شرایط جوی و اقلیمی، سرعت و سهولت دفع پسماند، خاکستر پاک قابل استفاده، کاهش سریع حجم پسماند، دفع پسماندهای خطرناک، کاهش هزینه های نگهداری و دفع پسماند، کاهش میزان آلاینده های هوا، کاهش خطر آلوده گی آبهای سطحی اشاره نمود.

پروژه مذکور در استان مازندران، شهرستان ساری کیلومتر ۱۰ جاده خزرآباد، جنوب شهرک صنعتی شماره ۱، در زمینی به مساحت حدود ۴۲۰۰۰ متر مربع احداث شده است.

1400122012335619824943194

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.