موضوعات داغ: # ایران و عمان # بورس کالای ایران # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # ارزش معاملات بورس # بازدهی بورس # اعتصاب کامیون‌داران # آمریکا

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف مازوت در نیروگاه‌های اصفهان

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف مازوت در نیروگاه‌های اصفهان
کاهش مصرف مازوت در نیروگاه‌های اصفهان با هدف بهبود آلودگی هوا و سلامت مردم در دستور کار مسئولان محیط زیست است و انتظار می‌رود با اجرای این برنامه، مصرف مازوت به حداقل برسد.

به گزارش تجارت نیوز، با توجه به بحران آلودگی هوا و چالش‌های زیست محیطی استان اصفهان، مسئولان محیط زیست و قضایی استان در نشستی مشترک برنامه‌ای جدی برای تغییر رویکرد نیروگاه‌ها به ویژه نیروگاه شهید منتظری و کاهش مصرف مازوت تدوین کردند.
این برنامه که در قالب افزایش بهره وری و جایگزینی سوخت‌های پاک‌تر پیگیری می‌شود، امیدها را برای بهبود وضعیت هوای اصفهان و حفظ سلامت مردم زنده کرده است.
سرپرست جدید سازمان محیط زیست استان اصفهان درباره این موضوع گفت: در جلسه‌ای با حضور معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، دادستان عمومی و انقلاب اصفهان و مراجع قضایی، برنامه‌ای جامع برای تغییر رویکرد نیروگاه‌های استان به ویژه نیروگاه شهید منتظری تصویب شده است.
داریوش گل علیزاده تاکید کرد: هدف اصلی این برنامه، افزایش بهره‌وری نیروگاه و کاهش مصرف مازوت به‌ویژه پس از راه‌اندازی سیکل ترکیبی است به طوری که نیروگاه به کلی قابلیت مصرف مازوت را نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه مدیران نیروگاه شهید منتظری نیز برنامه‌ای برای تغییر سوخت آن ارایه داده‌اند که باید در نشست‌های تخصصی بررسی شود، گفت: ما به‌دنبال افزایش بهره‌وری نیروگاه و تبدیل آن به سیکل ترکیبی، به گونه ای که دیگر امکان مصرف مازوت در آن نباشد هستیم.
سرپرست جدید سازمان محیط زیست استان اصفهان با اشاره به پیشینه فعالیت‌های خود در سازمان محیط زیست و عضویت در کارگروه سوخت نیروگاه‌ها افزود: بحث سلامت مردم اصفهان برای ما بسیار جدی و تمام تلاشمان معطوف به پاسخگویی مطالبات به حق مردم در این زمینه است.
گل علیزاده در خصوص مصرف مازوت نیروگاه شهید منتظری که در روزهای گذشته آغاز شده است گفت: در حال حاضر به‌طور موقت و کوتاه مدت این نیروگاه از مازوت استفاده می‌کند اما مصرف روزانه آن به صورت آنلاین پایش می‌شود تا کنترل دقیق‌تری صورت گیرد و تصمیم‌های کارشناسی برای کاهش آن اتخاذ شود.
وی تاکید کرد: ما در مسایل محیط زیستی و حقوق مردم هیچ معامله‌ای نمی‌کنیم و با نهایت تعامل به دنبال رسیدن به اهداف مشترک هستیم، در عین حال قولی که می‌دهیم باید عملیاتی و تمام ابعاد و جوانبش بررسی شده باشد.
گل علیزاده درخصوص زاینده رود نیز تاکید کرد بر اینکه این رودخانه باید به وضعیت زنده گذشته خود بازگردد گفت: زاینده رود و تالاب‌ گاوخونی ریه اصلی و مهد تمدن اصفهان بوده و باید احیا شوند.
آب» ابر بحران زیست محیطی اصفهان
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار اصفهان نیز چالش زیست محیطی اصلی استان اصفهان را نه آلودگی هوا بلکه مساله آب دانست، موضوعی که ارتباط تنگاتنگی با وضعیت محیط زیست دارد.
ایوب درویشی افزود: خشک شدن تالاب‌ها و رودخانه‌ها مانند زاینده‌رود باعث تشدید کانون‌های گرد و غبار شده و این آلودگی هوا را افزایش می‌دهد.
وی ادامه داد: سازمان محیط زیست به عنوان متولی حفاظت از منابع طبیعی، باید با برنامه‌ریزی و همکاری جدی میان دستگاه‌ها به احیای زاینده‌رود و تالاب‌ها بپردازد.
درویشی تاکید کرد: مطالعات کارشناسی و اسناد بالادستی نشان می‌دهد که مدیریت آب در بخش‌های صنعت، کشاورزی و محیط زیست باید به صورت هماهنگ انجام شود تا بحران‌های زیست محیطی کاهش یابد.
وی با تاکید بر لزوم وفاق و همکاری مسوولان استانی و ملی برای اجرای برنامه‌های عملیاتی احیای منابع آبی و کاهش آلودگی هوای اصفهان گفت: پیگیری تخصیص حق آبه زاینده رود از وزارت نیرو باید در اولویت اقدامات باشد.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی