موضوعات داغ: # افزایش قیمت مسکن # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # افزایش معاملات مسکن # صنایع بورس # ترامپ # افت شاخص بورس # وزیر اقتصاد
پیشنهاد سردبیر : فوری | مذاکرات ایران و آمریکا / دور چهارم به پایان رسید + جزییات
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:

آغاز بزرگترین پذیره‌نویسی اولیه ETF در بورس از امروز

آغاز بزرگترین پذیره‌نویسی اولیه ETF در بورس از امروز
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد که از امروز با عرضه سهام صندوق مدیریت ثروت در فرابورس، در بزرگترین پذیره‌نویسی اولیه ETF تعداد 100 هزار نفر از بازنشستگان کشوری که قبلاً ثبت نام کرده‌اند، سهامدار این صندوق می‌شوند.

به گزارش تجارت‌نیوز، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز در توییتر خود خبر داد که از امروز با عرضه سهام صندوق مدیریت ثروت در فرابورس، در بزرگترین پذیره‌نویسی اولیه ETF تعداد 100 هزار نفر از بازنشستگان کشوری که قبلاً ثبت نام کرده‌اند، سهامدار این صندوق می‌شوند. ارزش هر واحد صندوق در فرابورس یک هزار تومان است و تا سقف هزار میلیارد تومان پذیره‌نویسی خواهد شد.

آخرین اخبار مربوط به صندوق‌های ETF در بورس را در صفحه صندوق ETF بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی