کد مطلب: ۴۹۷۷۹۱

آخرین اخبار از یک بیماری مرموز جدید

بیماری ناشناخته هند چیست؟

بیماری ناشناخته هند چیست؟

طی چند روز اخیر اخباری از بیماری مرموز و ناشناخته هندی منتشر شده که به نظر می‌رسد هرچند هنوز تعداد کشته‌ها و مبتلایان به آن چندان نیست اما نگرانی‌هایی را به همراه داشته است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، طی چند روز اخیر اخباری از بیماری مرموز و ناشناخته هندی منتشر شده که به نظر می‌رسد هرچند هنوز تعداد کشته‌ها و مبتلایان به آن چندان نیست اما نگرانی‌هایی را به همراه داشته است.

در همین مورد ایسنا به نقل از اسپوتنیک نیوز نوشته است: اکنون مقامات هندی در حال بررسی احتمال استفاده بیش از حد سموم دفع آفات برای محصولات کشاورزی در این منطقه هستند.

طبق این گزارش، همزمان با افزایش موارد جدید ابتلا به بیماری ناشناخته در هند، کارشناسان سلامت در این کشور هنوز موفق به کشف علت بروز این بیماری نشده‌اند.کارشناسان سلامت در هند هنوز موفق به کشف علت بروز علائمی مشابه با یک بیماری ناشناس در ده‌ها نفر از اهالی ایالت "آندرا پرادش" در جنوب این کشور نشده‌اند و این درحالیست که افراد بیشتری همچنان دچار این بیماری می‌شوند.

بروز این بیماری موجب شده تا به سیستم سلامت این کشور که درگیر شیوع کروناویروس است فشار بیشتری وارد شود.

تاکنون دستکم یک تن بر اثر ابتلا به این بیماری ناشناخته جان خود را از دست داده و حدود ۵۰۰ نفر نیز به آن مبتلا شده‌اند.

در ابتدا مقامات هند تصور می‌کردند این بیماری که به گفته مردم محلی با بروز علائمی همچون حمله صرع همراه است می‌تواند ناشی از آب آلوده باشد. پس از آن بیماری به مناطق روستایی در اطراف شهر ایلورو نیز گسترش پیدا کرد، هرچند تعداد مبتلایان کمتر بود.

طبق اعلام مقامات دولتی، تعداد افرادی که در شهر ایلورو به این بیماری مبتلا شده‌اند به ۵۰۵ مورد رسیده که ۳۳۲ نفر از آنان از بیمارستان ترخیص شده و ۱۵۳ بیمار نیز در مراکز درمانی مختلف تحت معالجه هستند.

به گفته کارشناسان، تمامی این بیماران با علائمی از قبیل تشنج، فراموشی، اضطراب، حالت تهوع، سردرد و کمردرد مواجه بوده‌اند. همچنین با توجه به همه گیری کووید-۱۹ از تمامی این بیماران تست کرونا گرفته شده که نتیجه تمامی تست‌ها منفی بوده است.

علاوه بر آب آلوده این فرضیه نیز مطرح شده که بخار دفع کننده پشه علت بروز این بیماری باشد. پزشکان هندی اقدام به بررسی تست خون و اسکن مغزی بیماران کرده‌اند که تاکنون طبیعی بوده است و همین موضوع موجب مرموز شدن این بیماری شده است.

هرچند تست‌های دیگری نیز انجام گرفته که نشان دهنده وجود سرب و نیکل به مقدار زیاد در بدن این بیماران است. این گزارش با اظهارات مقامات محلی که آلودگی آب و هوا را به عنوان مقصر احتمالی این بیماری رد کرده بودند، مغایرت دارد.

آخرین اخبار درباره کرونا را در صفحه اختصاصی کرونا تجارت‌نیوز دنبال کنید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    همین کم داشتیم دیگه

  • ناشناس

    هواپیماهای ماهان رو بفرستید چندتاشون رو بیارن ایران ببینیم داستان چیه

    • ناشناس

      آی مردم از خنده خدا بگم چیکارت کنه???????

  • ناشناس

    علی برکت الله بیشتر بچپیم تو خونه هرچیه از کثیفی میاد اون از چینیای آشغال خور اینم از هندیا

  • س۰ح

    اینا همه عذاب الهی .یکم به خودمون بیایم ببینیم چرا با وجود این همه بدبختی از کردارمون پشیمون نیستیم???خدایا رحم کن بهمون???

  • ناشناس

    بابا کرونا یه چیز خیلی خاص بود، هزار تا بیماری میاد و میره، دلیل نمیشه هر بیماری که بیاد در حد کرونا عمل کنه

  • گمنام

    چرا این بیماریای جدید همشون تو کشورای پرجمعیت جهان پیدا میشن????

  • نوید

    نسل کشی یا غیر نسل کشی هر چی که باشه باعث و بانی تمام مشکلات اقتصادی،سیاسی و اجتماعی همین جمعیت خارج از حد استاندارده.تمام مردم دنیا در هر قشر باید بدونن که نباید تا سقف سه تا فرزند بیشتر بدنیا بیارن و این قاعده طلایی باید همیشه و در همه جا رعایت بشه.نه بی فرزندی نه تک فرزندی نه بیش از سه فرزندی.متاسفانه از ازل تا به امروز دو قشر متفاوت فقیر و غنی این اصلو زیر پا میذارن و بیشتر از سه فرزند به دنیا میارن.فقیر با طرز تفکر تولید نیروی انسانی بیشتر برای کمک خرج خانواده و غنی با طرز تفکر تولید وارث بیشتر برای تصرف اموال یا استحکام و استمرار بیشتر نشان خانوادگی مبادرت به داشتن بیش از سه فرزند میکنند که همین دو طرز تفکر غلط توازن جمعیت دنیا رو به هم میزنه و همین بهم خوردن توازن جمعیت تمام معضلات اقتصادی،اجتماعی و سیاسی دنیا رو رقم میزنه.

  • ناشناس

    نه

  • Rosa

    اگه واقعا الودگی با سرب و نیکل باشه تو هند طبیعیه، چند سال پیش یه چاه ابی زدن و همه خوشحال که میتونن زمین هاشونو ابیاری کنن اما اون سفره ی اب، با ارسنیک سمی شده بود و به مرور زمان بیماری های مختلفی توی نقاط مختلف بدنشون پیدا شد، یه عده ای ازشون مردن بعد اعلام کردن از اب الوده به ارسنیکه! حالا چرا هند زمین هاش اینقدر عناصر سمی دارن رو نمیدونم دلیلش چی هست، کارشناسهای زمین شناسی باید بگن.

  • زهرا

    خدایا رحم کن