موضوعات داغ: # انرژی بادی # نیروگاه بادی # نیروگاه بادی تولید برق # فوتبال # دلار # قیمت دلار # یورو # chatgpt

تاکید “ظفرقندی” بر ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی/ انجام بیش از ۱۰۰ هزار ماموریت توسط اورژانس

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بازدید از پایگاه سلامت نوروزی حافظیه واقع در اتوبان تهران قم، از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و اقدامات اورژانس ۱۱۵ قرار گرفت.

به گزارش تجارت نیوز، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بازدید از پایگاه سلامت نوروزی حافظیه واقع در اتوبان تهران قم، از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و اقدامات اورژانس ۱۱۵ قرار گرفت.

دکتر محمدرضا ظفرقندی‌ با حضور در پایگاه سلامت نوروزی حافظیه واقع در اتوبان تهران قم با اهدای شاخه گل از خدمات و فعالیت نیروهای اورژانس ۱۱۵ قدردانی کرد و در این بازدید با پرسنل اورژانس گفتگو و از نزدیک تجهیزات و امکانات استفاده شده در این پایگاه را مشاهده و بر ارائه خدمات مطلوب به مسافران تاکید کرد.

در این بازدید دکتر جعفر میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور و همچنین محمد اسماعیل توکلی رئیس اورژانس استان تهران نیز حضور داشتند و گزارشی از اقدامات و فعالیت های اورژانس را از ابتدای شروع طرح سفرهای نوروزی ارائه کردند.

دکتر جعفر میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور در این بازدید، مهم‌ترین خدمات سازمان اورژانس کشور در ایام نوروز از ۲۵ اسفند تا یکم فروردین را بیان کرد.

۱.۵ میلیون راننده جدید وارد جاده‌ها شدند/ کاهش فاصله زمانی اخذ گواهینامه از عوامل افزایش تصادفات

وی گفت: در این ایام ۳۲۳ هزار و ۴۱۰ مورد تماس با اورژانس ۱۱۵ صورت گرفته و ۱۰۲ هزار و ۴۲۸ ماموریت در سراسر کشور بوده که از این تعداد حدود ۲۰ هزار و ۳۲۹ ماموریت ترافیکی و ۸۲ هزار و ۹۹ مورد حادثه بیماری و غیر ترافیکی بوده است.

میعادفر اظهار کرد: حدود ۱۶ هزار و ۲۵۳ مورد مصدومین حوادث ترافیکی به مراکز درمانی منتقل شده‌اند و خوشبختانه در این ایام ۵۹ نفر با عملیات احیای قلبی به حیات دوباره بازگشته‌اند. ارائه خدمات به ۴۷۷ بیمار سکته قلبی و مغزی نیز از دیگر خدمات اورژانس بوده است.

براساس گزارش وبدا، وی ادامه داد: اورژانس هوایی طی ۸۵ سورتی پرواز، ۸۸ بیمار را به مراکز درمانی منتقل کرده و بیش از ۲۰۰۰ نفر نیز از پایگاه‌های سلامت نوروزی اقدامات اولیه درمانی را دریافت کرده‌اند.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی