موضوعات داغ: # بازار مسکن # حمایت‌های معیشتی # قیمت خودرو # قیمت هایما # پراید # پراید کارکرده # قیمت پراید # استقلال

ترکش‌های جنگ تجاری آمریکا بر تن تسلا/ مشوق‌های مالی کانادا قطع شد

شهردار تورنتو، اعلام کرد که به دلیل تنش‌های تجاری با آمریکا، مشوق‌های مالی برای تاکسی‌های تسلا در این شهر ارائه نخواهد شد.

به گزارش تجارت نیوز، «اولیویا چو»، شهردار شهر تورنتو گفت: این شهر، مشوق‌های مالی را برای وسایل نقلیه تسلا که به عنوان تاکسی خریداری می‌شوند، به دلیل تنش‌های تجاری با آمریکا، عرضه نمی‌کند.

این شهر با هدف کمک به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، هزینه‌های صدور و تمدید مجوز را تا پایان سال ۲۰۲۹ برای رانندگان و مالکان کاهش داده تا استفاده از خودروهای الکتریکی خریداری‌ شده را به عنوان خودروهای اشتراکی ترویج کند. «چو» در یک کنفرانس خبری گفت: اما از اول مارس، خودروهای «تسلا» دیگر واجد شرایط مشوق‌ها نیستند.

او پس از کنفرانس خبری به رویترز گفت: وسایل نقلیه اجاره‌ای، مانند تاکسی‌ها، باید نوع دیگری از خودرو را پیدا کنند. این محرومیت تا زمانی که مسائل تجاری با آمریکا حل نشود، ادامه خواهد یافت.

طبق گزارش رویترز، شهردار شهر تورنتو گفت: این تصمیم برای هدف قرار دادن و پاسخ به «ایلان ماسک»، مدیر عامل شرکت خودروسازی «تسلا» که هدایت وزارت کارآمدی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را برعهده دارد، گرفته شده است.

ترامپ خواستار الحاق کانادا و اعمال تعرفه بر محصولات کانادا شده و این موضوع، خشم کانادایی‌ها را برانگیخته است.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی