موضوعات داغ: # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # پیش بینی قیمت مسکن # ایران خودرو # پیش بینی بازارها # قیمت خودرو # افزایش قیمت مسکن # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار

تعرفه‌های ترامپ ۶۰۰ تن آیفون را از هند به آمریکا برد

شرکت اپل با پروازهای چارتر صدها تن گوشی آیفون را از هند به آمریکا منتقل می‌کند. به نظر می‌رسد این جدیدترین راهبرد اپل برای مقابله با تبعات تعرفه‌های تجاری است که ترامپ علیه دیگر کشور‌ها به خصوص هند – محل تولید آیفون- معرفی کرده است.

به گزارش تجارت نیوز، یک رسانه انگلیسی نوشت: غول فناوری اپل پس از افزایش تولید در هند و در تلاش برای مقابله با پیامد‌های تعرفه‌های دونالد ترامپ، پرواز‌های باری را برای انتقال ۶۰۰ تن آیفون یا حدود ۱.۵ میلیون دستگاه از هند به ایالات متحده چارتر کرده است.

به گزارش رویترز، به نظر می‌رسد این جدیدترین راهبرد اپل برای مقابله با تبعات تعرفه‌های تجاری است که ترامپ علیه دیگر کشور‌ها به خصوص هند – محل تولید آیفون- معرفی کرده است.

تحلیلگران هشدار داده‌اند که با توجه به وابستگی زیاد اپل به واردات از چین، بعنوان قطب اصلی تولید آیفون، که مشمول بالاترین نرخ تعرفه ۱۲۵ درصدی ترامپ است، قیمت آیفون‌ها در ایالات متحده ممکن است افزایش یابد. این رقم بسیار فراتر از تعرفه ۲۶ درصدی بر واردات از هند است. هرچند همین ۲۶ درصد هم ۹۰ روز تعلیق شده است.

منابع آگاه می‌گویند: اپل با مقامات فرودگاه هند لابی کرده تا زمان مورد نیاز برای ترخیص گوشی‌ها در فرودگاه چنای در ایالت جنوبی تامیل نادو را از ۳۰ ساعت به ۶ ساعت کاهش دهد تا بتواند آیفون‌ها را به آمریکا منتقل کرده و از بالا رفتن قیمت آن جلوگیری کند.

وزن بسته بندی یک آیفون ۱۴ و کابل شارژ آن به حدود ۳۵۰ گرم (۱۲.۳۵ اونس) می‌رسد که نشان می‌دهد مجموع محموله ۶۰۰ تنی حدود ۱.۵ میلیون آیفون پس از محاسبه وزن بسته بندی است.

گفتنی است اپل سالانه بیش از ۲۲۰ میلیون آیفون را در سراسر جهان می‌فروشد، به طوری که تخمین زده می‌شود که یک پنجم کل واردات آیفون به ایالات متحده در حال حاضر از هند و بقیه از چین انجام می‌شود.

منبع: شفقنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی