موضوعات داغ: # ارز دیجیتال # رمز ارز # بیبت کوین # ترامپ # رمز ارز # بوگاتی # آینده بازار طلا # امیر قطر

تکذیب اختلاف نظر کابینه پزشکیان بر سر سیاست خارجی

کاملتقوینژاد 1 1200x690

دبیر هیئت دولت چهاردهم شایعات مطرح شده مبنی بر اختلاف نظر میان اعضای کابینه دولت رییس‌جمهور پزشکیان را تکذیب کرد.

به گزارش تجارت نیوز، کامل تقوی‌نژاد دبیر هیئت دولت چهاردهم در رابطه با شایعات مطرح شده مبنی بر اختلاف نظر میان اعضای کابینه دولت رییس‌جمهور پزشکیان به ویژه در زمینه مسائل سیاست خارجی، تصریح کرد: هیئت دولت در راستای شعار وفاق که به عنوان همبستگی ملی اعلام شده است در وحدت کامل و همسو با نظرات رئیس‌جمهور محترم و در راستای منویات مقام معظم رهبری هم در مسائل سیاست خارجی و هم در اداره کشور، همراه و در یک هماهنگی بسیار خوب و کامل به سر می‌برد. در این زمینه هیچ اختلاف نظری وجود ندارد.

دبیر هیات دولت گفت: البته ممکن است برخی بحث‌ها در زمینه کارشناسی مطرح شود و نظرات متفاوتی وجود داشته باشد، اما آنچه که انجام می‌شود، خروجی مطالب دولت است که همسو، همراه و مطابق با شعارهایی است رئیس‌جمهور اعلام کردند.

وی در پاسخ به شایعات مربوط به جا به جایی او، عنوان کرد: همه تکذیب کردند، خودتان دیدید ما از منصوبین آقای رئیس‌جمهور حمایت کامل می‌کنیم. دیروز هم دیدید که آقای رئیس‌جمهور با اقدام خود به شایعات پایان دادند. هر کسی در این دولت، چه از طریق مجلس و چه به‌طور مستقیم از سوی رئیس‌جمهور منصوب شده باشد، وظیفه ما در دفتر دولت حمایت و تقویت آن فرد و ارکان آن سازمان است.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی