موضوعات داغ: # بانک مرکزی # قیمت سکه # قیمت دلار # قیمت طلا # پیش بینی بازارها # تعطیلی مدارس # بورس کالای ایران # پایان بورس
آذري جهرمي:

سیم‌کارت‌ها باید آنلاین ثبت‌نام شوند

سیم‌کارت‌ها باید آنلاین ثبت‌نام شوند
پس از اعلام دولت مبنی بر لزوم به نام بودن سیم‌کارت سرپرستان خانوار به منظور ارسال پیامک دریافت تسهیلات یک میلیون تومانی، صف‌های طویلی تشکیل شد که وزیر ارتباطات در واکنش به این مساله به اپراتورها دستور داد این روند را متوقف کرده و آنلاین ثبت‌نام کنند.

به گزارش تجارت‌نیوز، محمدجواد آذری جهرمی در توئیتر خود نوشت: «آقای اپراتور! مردم نباید برای تهیه‌ سیم‌کارت رایگان در این شرایط کرونا در دفاتر ارتباطی، صف بکشند. همین الان باید این فرآیند، متوقف شود.»

وی افزود: از مردم آنلاین ثبت‌نام کنید و با پست، سیم کارت را به منازل آن‌ها برسانید. ‌خدمت رسانی خود به مردم باید منطبق با دستورالعمل‌های وزارت بهداشت باشد.

منبع: ایرنا 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی