موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

جان بولتون به امارات رفت

e5cd2685 2fe0 4163 90ff 59ac5082a3cf

مشاور امنیت ملی کاخ سفید شامگاه سه‌شنبه برای بررسی مسائل امنیتی مهمی وارد امارات متحده عربی شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، «جان بولتون»، مشاور امنیت کاخ سفید ایالات متحده آمریکا شامگاه سه‌شنبه (هفتم خرداد) وارد ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی شد.

براساس گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، جان بولتون بعد از ورود به امارات گفت: «فردا برای بررسی مسائل امنیتی مهم منطقه با متحدانمان دیدار خواهم کرد».

رسانه ‌ها پیشتر از سفر احتمالی مشاور امنیت ملی کاخ سفید آمریکا به امارات طی هفته جاری خبر داده بودند.

هنوز مشخص نیست که وی امروز (چهارشنبه) با چه کسانی قرار است دیدار کند. به احتمال زیاد مقاماتی از عربستان سعودی، مصر و بحرین نیز در این دیدار حضور داشته‌ باشند.

این دیدار مقدمه نشست سران عربی و اسلامی منطقه در مکه است که قرار است روز پنجشنبه (۹ خرداد/ ۳۰ مه) برگزار شود.

وزارت خارجه عربستان بامداد یکشنبه (۲۹ اردیبهشت) اعلام کرد که شاه این کشور از سران دولت‌های عربی و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس خواسته نهم خرداد با هدف بررسی مسئله عملیات علیه تأسیسات نفتی این کشور و حادثه بندر «فجیره» امارات عربی متحده، در شهر مکه مکرمه گرد هم آیند.

در همین ارتباط، «عبدالله المعلمی»، نماینده دائم عربستان سعودی در سازمان ملل طی گفت‌وگویی با روزنامه «ایندیپندنت عربی»، از فشارهای مختلف آمریکا بر ایران ابراز خرسندی کرد و گفت نشست‌های فوق‌العاده مکه در آخر ماه رمضان، برای مقابله با رفتار ایران است.

منبع: فارس

نظرات