موضوعات داغ: # ایام نوروز # سرما # هواشناسی # بازار عراق # صادرات گاز به عراق # عمان # قطر # سید احمد علم الهدی

حقوق معلمان خرید خدمات اسفند ماه پرداخت می‌ شود

معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به روند پرداخت مطالبات فرهنگیان گفت: بدهی به معلمان خرید خدمات با حقوق اسفند پرداخت می‌شود.

به گزارش تجارت نیوز، علی فرهادی درباره آخرین وضعیت پرداخت مطالبات فرهنگیان اظهار کرد: هم‌اکنون در پرداخت مطالبات نیروهای شاغل و بازنشسته به‌روز هستیم. پاداش پایان خدمت سال 1402 پرداخت شده و پاداش پایان خدمت سال 1403 نیز باید در اعتبارات سال 1404 پیش‌بینی و تأمین شود.

وی افزود: در پرداخت حقوق مشکلی وجود ندارد و حقوق اسفند فرهنگیان به همراه سایر کارمندان دولت و شاید حتی زودتر پرداخت خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در ادامه درباره وضعیت معلمان خرید خدمات (حق‌التدریس) توضیح داد: با مصوبه شورای حقوق و دستمزد، میزان حقوق معلمان خرید خدمات افزایش یافته است؛ به این معنا که به ازای 24 ساعت تدریس در هفته، حداقل حقوق مصوب وزارت کار را دریافت می‌کنند.

فرهادی همچنین بیان کرد: در ماه‌های دی، بهمن و اسفند، حداقل حقوق مصوب به معلمان خرید خدمات پرداخت شده است. اما برای ماه‌های مهر، آبان و آذر، به ازای هر ماه 5 میلیون تومان بدهی داریم که این مبلغ همراه با حقوق اسفندماه پرداخت خواهد شد. با این اقدام، دیگر هیچ بدهی به فرهنگیان باقی نخواهد ماند.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی