کد مطلب: ۲۶۶۷۷۶

خروج پول ازسوی مدیران یک موسسه مالی به پاکستان

خروج پول ازسوی مدیران یک موسسه مالی به پاکستان

صادق آملی‌لاریجانی رئیس قوه‌قضائیه، در پاسخ به سوالی درباره فساد اقتصادی و اقدامات قوه‌قضائیه در این زمینه گفت: رسیدگی به یک پرونده اقتصادی به میزان زیادی کار کارشناسی نیاز دارد. برای مثال در موضوع یکی از موسسات مالی -صندوق ذخیره فرهنگیان- ۳۰۰ جلد پرونده تشکیل شده است.

صادق آملی‌لاریجانی رئیس قوه‌قضائیه، شنبه شب در یک گفت‌وگوی زنده تلویزیونی در پاسخ به سوالی درباره فساد اقتصادی و اقدامات قوه‌قضائیه در این زمینه گفت: رسیدگی به یک پرونده اقتصادی به میزان زیادی کار کارشناسی نیاز دارد. برای مثال در موضوع یکی از موسسات مالی - صندوق ذخیره فرهنگیان - ۳۰۰ جلد پرونده تشکیل شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، حالا شما حساب کنید چه میزان کار کارشناسی رخ داده تا این ۳۰۰ جلد ایجاد شده است. همچنین در یکی از این پرونده‌ها مدیران موسسه مالی پول‌ها را به پاکستان برده و سپس به گونه‌ای دیگر وارد کشور می‌کرده‌اند.

حال شما محاسبه کنید برای ردیابی پول چه کاری باید انجام گیرد. ما کارمان را در دستگاه قضایی انجام می‌دهیم و در برخی موارد هم شاهد کار رسانه‌ای هستیم و قطعا برخی آدرس‌های غلط به مردم داده می‌شود.

وی با اشاره به معوقات بانکی نیز گفت: برخی از کسانی که معوقات بانکی دارند، به‌خاطر برخی تفاوت‌ها در بازار ارز دچار معوقه شده‌اند که اگر ما بخواهیم صرفا با اینها برخورد قضایی کنیم فضای کسب و کار از بین می‌رود و نمی‌شود با همه این افراد به یک شکل برخورد کرد.

در جایی که دولت یا بانک‌ها اعلام می‌کنند که فردی اقدامی مجرمانه انجام داده قوه‌قضائیه ورود پیدا می‌کند و با متخلفان برخورد می‌کند.

همچنین به گزارش میزان، آملی‌لاریجانی درباره نحوه ورود به سهم قوه‌قضائیه در حل و فصل مشکلات سپرده‌گذاران موسسات مالی و اعتباری گفت: وظیفه اصلی قوه‌قضائیه برخورد با کسانی است که در این موسسات مالی و اعتباری مرتکب تخلف، جرم و دخل و تصرف در اموال مردم شدند که بسیار هم گسترده بوده و برخی از موسسات مالی و اعتباری مثل فرشتگان و مولی‌الموحدین تخلفات واقعا عظیمی کردند و با اموال مردم به‌صورت بسیار نادرستی رفتار کردند و اموال مردم را هدر دادند.

منبع: دنیای اقتصاد

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.