موضوعات داغ: # حمله اسرائیل # پیش بینی بازارها # بازار سهام # ایران و اسرائیل # انرژی پاک # هیدروژن سبز # پیش بینی قیمت دلار # پیش بینی قیمت سکه
وزیر نفت:

در تولید گاز از پارس‌جنوبی با قطر برابر شدیم

در تولید گاز از پارس‌جنوبی با قطر برابر شدیم
وزیر نفت گفت: برای اولین بار در تولید گاز از پارس‌جنوبی یا با قطر برابریم و یا کمی هم بیشتر از قطر تولید داریم.

بیژن زنگنه، در نخستین نشست خبری خود در دولت دوازدهم که دقایقی قبل در محل این وزارتخانه آغاز شد، گفت: برای اولین بار در تولید گاز از پارس‌جنوبی یا با قطر برابریم و یا کمی هم بیشتر از قطر تولید داریم.

به گزارش تجارت‌نیوز، وزیر نفت با بیان اینکه تولیدنفت در ۱۰ ماه نخست امسال نسبت به پارسال ۱۶۵ هزار بشکه افزایش تولید نشان می‌دهد، اظهار کرد: صادرات نفت نسبت به ۱۰ ماه نخست پارسال ۶۰ هزار بشکه افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: پس از برجام تولید و صادرات نفت بیش از یک میلیون بشکه افزایش یافته است. به‌طوری که تولید نفت از میدان‌های غرب کارون از ۱۶۵ هزار بشکه به ۳۰۵ هزار بشکه در دی‌ماه رسیده است.

عضو کابینه دولت دوازدهم اظهار کرد: تولید از میدان‌های مشترک در اولویت است و برداشت از میدان‌های مشترک یاران جنوبی آذر لایه نفتی پارس‌جنوبی به ۶۳ هزار بشکه رسید.

 

منبع: مهر

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی