موضوعات داغ: # باشگاه استقلال # خلاصه بازی # لیگ نخبگان آسیا # اتریوم # بیت کوین # کالابرگ الکترونیکی # واریز یارانه # یارانه معیشتی
پیشنهاد سردبیر : اختیارات تام به استانداران؛ وعده اقتصادی پزشکیان به نمایندگان مجلس
پمپئو:

در روزهای آینده فشارها علیه ونزوئلا افزایش می‌یابد

57424702

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد این کشور طی روزهای آینده مجموعه ای از اقدامات جدید را علیه ونزوئلا انجام خواهد داد.

«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا از اعمال فشارهای جدید علیه دولت ونزوئلا طی روزهای آینده خبر داد.

به گزارش تجارت‌نیوز،پمپئو مدعی شد این اقدامات که علیه دولت «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور منتخب ونزوئلا است به نفع مردم این کشور خواهد بود.

پمپئو در گفتگو با فاکس نیوز بدون اشاره به جزئیات این اقدامات افزود: واشنگتن مصمم است که مردم ونزوئلا به آنچه می‌خواهند برسند.

وزیر خارجه آمریکا ادعا کرد: طی روزهای آینده مجموعه‌‌ای از اقدامات را به منظور افزایش فشار به دولت ونزوئلا که برخلاف منافع مردم این کشور عمل می‌کند، شاهد خواهید بود.

گفتنی است مادورو بارها آمریکا را متهم به تلاش برای کودتا علیه دولت خود کرده است.

دولت آمریکا تا کنون تحریم‌های بی شماری را علیه بخش‌های اقتصادی و فعالان این حوزه در ونزوئلا اعمال کرده است.

 

منبع:مهر

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی