موضوعات داغ: # قیمت طلا # سایپا # پرسپولیس # بانک آینده # قیمت سکه # پزشکیان # بانک مرکزی # قیمت دلار
علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در گفت‌وگو با «تجارت‌نیوز»:

دولت لایحه‌ای درباره نیروهای شرکتی به مجلس ارسال نکرده است

کمیته‌ای در حال بررسی موضوع نیروهای شرکتی است / اینکه دولت نمی‌خواهد موضوع نیروهای شرکتی را تعیین‌ تکلیف کند حرف اشتباهی است
نیروهای شرکتی
رفیع‌زاده تاکید کرد این مباحث که دولت نمی‌خواهد موضوع نیروهای شرکتی را پیگیری و تعیین‌ تکلیف کند حرف اشتباهی است.

به گزارش تجارت نیوز، علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز درباره سرنوشت نیروهای شرکتی و احتمال ارسال لایحه دولت به مجلس گفت: دولت هیچ وقت لایحه‌ای در این مورد نداشته است. طرحی مجلس داشته و خود هم آن را پیگیری کرده است.

رفیع‌زاده تاکید کرد: الان هم بحث نیروهای شرکتی در دولت مطرح شده و کمیته‌ای در حال بررسی آن است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در پاسخ به این سوال که اخباری منتشر شده مبنی بر اینکه به‌دلیل اینکه حدود ۷۰۰ هزار نیروی شرکتی مراحل استخدامی را سپری نکرده‌اند دولت بنایی برای ساماندهی‌ها و تعیین تکلیف آنها ندارد، توضیح داد: همان‌طور که گفتم موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی در کمیته دولت در حال بررسی است اما در نهایت باید به تصویب دولت برسد.

رفیع‌زاده تاکید کرد این مباحث که دولت نمی‌خواهد موضوع نیروهای شرکتی را پیگیری و تعیین‌ تکلیف کند حرف اشتباهی است.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی