هفته گذشته دیوان محاسبات گزارشی از تفریغ بودجه ۱۳۹۵ را در مجلس ارائه کرد. این گزارش با برخی بندها و ارقام قابل تاملی همراه بود که در مهمترین آن بخشهای نفتی و درآمدهای ناشی از آن را در بر میگرفت.
به گزارش تجارتنیوز، با توجه به ابهاماتی که در رابطه با گزارش دیوان محاسبات در مورد بودجه سال گذشته وجود داشت، امروز سازمان برنامه و بودجه در نشستی با حضور محمدباقر نوبخت -رئیس سازمان برنامه و بودجه- و همچنین بیژن زنگنه -وزیر نفت- به ارائه توضیحاتی درباره این گزارش پرداختند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه ضمن تشکر از دیوان محاسبات برای ارائه به موقع گزارش دیوان محاسبات برای تفریغ بودجه، از عملکرد آن در گزارش تفریغ بودجه سال گذشته گله کرد و گفت: برخی بخشهای این گزارش با آنچه که عمل شده متفاوت است.
انتظار میرفت دیوان گزارش را بر اساس عملکرد و گزارش دولت در بودجه تهیه میکرد اما دیوان محاسبات گزارش را خود تهیه کرده است.
وی ادامه داد: دیوان باید دولت را مطلع میکرد و یا با سازمان برنامه و بودجه هماهنگ میشد و پاسخ ابهامات دریافت شده بود ولی این گزارش که اکنون منتشر شده متاسفانه موجب تشویش اذهان عمومی و سواستفاده رسانههای معاند شده است و از آن به عنوان فساد سازمان یافته یاد کردهاند، در حالی که اگر دیوان محاسبات پرسش کرده بود اینگونه نبود.
منبع: ایسنا