موضوعات داغ: # عباس علی آبادی # قطعی برق # ناترازی انرژی # وزارت نفت # وزارت نیرو

اعلام رای ديوان عدالت اداری درباره مشکل یک شرکت سیمانی

بورس تهران

شرکت سيمان اروميه اطلاعات با اهمیتی را پيرو معافيت ماده 138 ق.م.م براي سال‌های 86 و 89 افشا کرد. در نتیجه اعتراضات «ساروم» به ديوان عدالت اداری براي سال‌های 87 و 88 بعد از پيگيری‌های مکرر، رای ديوان به نفع سيمان اروميه صادر شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، شرکت سيمان اروميه اطلاعات با اهمیتی را پيرو معافيت ماده 138 ق.م.م براي سال‌های 86 و 89 افشا کرد.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، در نتیجه اعتراضات «ساروم» به ديوان عدالت اداری براي سال‌های 87 و 88 بعد از پيگيری‌های مکرر، رای ديوان به نفع سيمان اروميه صادر شد که رای صادرشده بر سود و زیان شرکت موثر خواهد بود.

شرح افشای اطلاعات ساروم را در ادامه بخوانید.

«پيرو معافيت ماده 138 ق.م.م براي سال‌های 86 و 89 و اعتراض به ديوان عدالت اداری برای سال‌های 87 و 88 بعد از پيگيری مکرر راي ديوان به نفع سيمان اروميه صادر و بعد از رسيدگی در هيات هم‌عرض در 257 و صدور برگ قطعی مبلغ 26990307368 ريال برای سال 87 استرداد خواهد شد که در سود و زيان شرکت اثر مثبت خواهد گذاشت.»

نظرات